Još se prepričava kakvo je bilo slavlje u kući Ražnatovića povodom rođenja Veljkovog drugog sina. Pevalo se i igralo do sitnih sati, a srećna baka Ceca je oduševljeno pričala o malom Krstanu.

Prema njenim rečima, beba je veoma krupna i jedra, mališan je imao 4,2 kg na rođenju. Bogdana se porodila carskim rezom, a sad je otkriveno i koliki su bili troškovi. 

Za porođaj na privatnoj klinici, Ražnatovići su platili 450.000 dinara. Prvi dan su mama i beba proveli na i intenzivnoj nezi, što je bio dodatni trošak od 38.000 dinara. 

Trudna Bogdana Ražnatović na boks meču
ATA / Antonio Ahel 

Planirano je da Krstan i Bogdana budu u porodilištu još četiri dana, a za to je potrebno izdvojiti 128.000 dinara. Ukupni medicinski troškovi će, tako, izaći na sumu od 616.000 dinara, a na to treba dodati i nabavku uobičajenih stvari potrebnih novorođenče.

Ceca je već kazala da je za Bogdanu spremila specijalan poklon. "Ja bih volela da dobiju i devojčicu, ali onda bih stvarno bankrotirala", izjavila je pevačica, kojoj bi unuka sigurno bila najlepši dar u životu.

Kako je bilo na slavlju povodom rođenja drugog unuka Krstana, pogledajte i sami u galeriji slika!

Damir Dervišagić Gosti su se okupili u vili na Dedinju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna