Viktorija Bekam ima sve - majka je četvoro dece, u srećnom braku je duže od dve decenije, i ima pravo modno i "bjuti" carstvo. Ona danas slavi 49. rođendan u društvu svoje porodice, a njen put do uspeha nije bio lak. Kada je započela karijeru u svetu mode, mnogi je nisu ozbiljno shvatali, a ni u školi nije bila omiljena.

"Bila sam ambiciozna, poštovala sam profesore i pravila. Nakon škole išla sam na časove plesa, pevanja i glume. Srednja škola bila je pravi pakao. Nisam imala prijatelje. Gurali su me, govorili da će me pretući. Maltretirali su me psihički i fizički. Zbog svega toga sam postala jaka. Uvek sam bila borac", rekla je u jednom intervjuu Viktorija, kada je istakla da je za njen uspeh zaslužan ogroman rad.

viktorija bekam 0727136261.jpg
Profimedia 

"Nikada nisam bila prirodni talenat ni za šta. Uspela sam zato što sam verovala da puno toga možeš da postigneš ako vredno radiš. Nikada mi ništa nije došlo bez truda. Nikada nisam bila najpametnija, najbolja u nečemu. Zato svojoj deci uvek govorimo da moraju da budu vredni, da veruju u sebe i tada će moći da postanu ono što žele. Radite, budite fokusirani, zahvalni i stvarno se potrudite. Govorili su mi da nisam sposobna za puno toga, ali ako sam ja mogla da uspem, možete i vi", zaključila je Viktorija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna