Sarajevski glumac Feđa Štukan, koji je osvojio simpatije publike ulogom u seriji "Klan" ima život dostojan filmskog scenarija. Umesto toga napisao je autobiografiju "Blank" u kojoj je opisano mnogo teških perioda kroz koje je prolazio, od rata i borbe s narkomanijom i alkoholizmom, do političkog angažovanja. 

 "Odrastao sam u zaj*banom kvartu i prvo ubistvo sam video u petom razredu na velikom odmoru. Tri uboda nožem u srce! Kasnije sam sa ekipom krao kola, obijao trafike, samo zbog adrenalina. Slučajno sam probao da igram bilijar i shvatio da sam veliki talenat, pa sam napustio srednju školu. Od 13. do 17. godine vreme sam uglavnom provodio u zadimljenim bilijar klubovima, a usput sam svirao po raznim bendovima, radio kao konobar... Početkom 1991. godine otišao sam u Kotor u Crnu Goru na turnir, zaljubio se u Sanju i ostao. Radio sam u bilijar klubu, a onda sam bio i makro. Imao sam pet prostitutki iz Ukrajine. Jedina mušterija koju sam našao bio je moj drugar Mujo. Doveo sam mu Natašu i on se kasnije oženio njom", rekao je Feđa za Informer kada se prisetio i najtežeg životnog događaja.

"Izbrisao bih mnogo slika iz svog života. Najteži trenutak u mom životu bila je smrt moje devojke Mirne. Našao sam je mrtvu u kadi! Pokušavao sam da je podignem iz kade, ali nisam mogao da podignem njeno ledeno i ukočeno telo. Dirao sam je po licu i ljubio. Četiri dana kasnije spustio sam je u grob. Spavao sam u Mirninoj sobi, vrištao od bola mesecima. Onda sam počeo da izlazim, pravim probleme u gradu, svi su me izbegavali. Bio sam potpuno razoren! Hteo sam neko da me ubije, pošto nisam imao m*da da to uradim sam. Dugo sam krivio sebe zbog toga, mada nisam bio kriv. Pokušavao sam da pijem, pa da alkoholom ubijem emocije i svedem ih na minimum. To je pogoršalo stvari. Postao sam agresivan. To je bio početak mog ludila, a na kraju sam još dublje otišao, i to u heroin. Ukrao sam dedi 3.000 maraka koje je čuvao za sahranu. Na kraju sam mu ih vratio baš kad mu je zatrebalo", rekao je sarajevski glumac koji je svojevremeno za "Gloriju" istakao da je jako ponosan na odnos sa ćerkom.

Životna priča Feđe Šukana
Printscreen/ YouTube Mondo Portal 

"Pretpostavljam da svaki otac kaže da ima najbolji odnos sa kćerkom na svetu, ali ja stvarno imam najbolji odnos sa kćerkom na svetu. Živim život koji nije trebalo da živim, mnogo puta sam bio blizu smrti ili mrtav. Neizmerno sam zahvalan sam sebi na novom bonus životu. Nestvarno mi je da sam doživeo da imam Aju i to joj često kažem. Naš odnos je čisto obožavanje. Nikad je nisam pogledao a da mi se na licu nije razvukao osmeh. Letimo, vozimo se motorom, romobilom, igramo bilijar, smejemo se, uživamo u svakom trenutku", rekao je Feđa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna