Za pevačicu Slavicu Ćukteraš danas je jedan od najtužnijih dana. Preminula je njena baka, za koju je bila izuzetno vezana. Slavica se emotivnim rečima oprostila od nje, uz poslednju fotografiju na kojoj je drži za ruku.

"Naša poslednja slika, kada sam te uhvatila za ruku, prigrlila i rekla: 'Nano, sve je ok'. Jutros je jedan poziv promenio to moje 'ok'. Nano moja, počivaj u miru, voli te tvoja unuka Slavica", napisala je pevačica na Instagramu.

Slavica Ćukteraš
Instagram / cukterasslavica 

Slavica je, inače, trenutno na pauzi kada je reč o muzičkoj karijeri, zbog zdravstvenih problema sa kojima se suočila. Zbog problema sa zadebljanjem na glasnim žicama zabranjeno joj je da peva, pa je sve unapred zakazane nastupe otkazala.

"Kao pevaču, najteže što može da se desi to je da vam se kaže: 'Ne smeš da pevaš!' A ni da pričaš preko dana, govori tiho, samo ako moraš. Inhaliranje kortikosteroidima, adrenalinom, pantenolom i raznim sredstvima. Cigarete ni slučajno (ovde dobijam plus 10 kilograma za mesec dana, sigurno). Iskreno, meni je najteže palo kada sam večeras čula od ORL da imam zadebljanje na glasnim žicama i da moramo da radimo na oporavku istih, uz veliku disciplinu. Malo je reći da sam tužna, jer mi se prvi put ovo dešava, i da se nastupi otkazuju sve do potpunog oporavka", saopštila je ona nedavno. 

Još fotografija Slavice Ćukteraš pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / cukterasslavica Slavica Ćukteraš

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna