Pevačica Milica Todorović iza sebe ima nekoliko ljubavnih brodoloma, a poslednjih meseci otvoreno u intervjuima priznaje da bi volela da se zaljubi i pronađe čoveka svojih snova, ali i da se ostvari kao majka. O razlozima što su njene prethodne veze okončane nikada nije govorila u javnosti, ali je istakla da je prolazila kroz razna teška iskustva.

"Imala sam i ja manipulatore u svojim vezama! Ponižavali su me, ucenjivali, govorili mi da bez njih ne vredim ništa, ubijali su mi ego i samopouzdanje! Sve su radili da se osećam se osećam nesigurno, a izbegavali moje pokušaje da raskinemo, prosto su me emotivno manipulisali. Ali to sam shvatila i naučila, a to sada više ne može tako", rekla je Milica, ali nije želela da precizira na kog bivšeg momka je mislila.

Kako je pevačica nedavno priznala, udvarače ima, ali se za sada sve završava na porukama koje joj stižu putem društvenih mreža.

"Dobijam ja poruke na Instagramu, kažu mi slatka si, mogli bismo da popijemo kafu, ja na to ne kažem ništa, šta da kažem kad ne poznajem čoveka. Ja moram nekoga da upoznam, pa da mi se svidi energija i kad nešto 'klikne', možemo da uđemo u neku priču", rekla je za "Grand Online" Milica kada je i otkrila da joj se udvaraju i zauzeti muškarci, te kako reaguje na to.

"Nervira me to, baš se iznerviram i samo iskuliram", iskrena je bila ona.

Još fotografija Milice Todorović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Todorović u najlepšim letnjim kombinacijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna