Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Krstinja Matanović prošla je kroz niz teških i bolnih situacija. Najteža je ona kada je izgubila majku.

"Moja volja i hrabrost da sve prođem je jer ja sam dete koje je od svoje devete godine ostalo bez majke. Tada sam pretrpela veliki šok, ali to me i dan-danas prati. Od malena sam postala svesna da život nije sve ono što nam pričaju kad smo mali. Sa devet godina sam shvatila da moram da se borim iako su mi tu ostali otac, dve sestre i brat",  ispričala je Krstinja koja je imala brojne probleme, borila se sa viškom kilograma, operisana je a onda se i razvela.

"Ipak tog stuba u porodici nije bilo i sa malo godina sam počela da osećam sve ružne stvari života. Vremenom i godinama sam jačala i jačala, ali da me je neko pitao da li ću sa dvadeset i šest godina proći sve to rekla bih da je to nemoguće, ne bih mu verovala. Ali, ako je to sve cena ovoga što sada živim neka je", priznala je pevačica koja je majci posvetila prvu tetovažu. U pitanju je crtež na levoj podlaktici, a predstavlja anđeoska krila koja se uzdižu oko slova V.

"Ovo je moja prva tetovaža, za mene jako posebna i simbolizuje nešto što meni lično puno znači. V kao početno slovo imena moje majke i krila anđela jer je ona sada među njima", objasnila je tada Krstinja za Grand Online. 

Krstinja ostala bez majke kada je imala devet godina
Instagram / krstinja_official 


"Ona je bila jako vezana za majku, to je bila neverovatna ljubav između njih. Do trenutka dok se majka nije razbolela, mislim da nije prošla noć da nisu prespavale zajedno, kao da je slutila rastanak", rekla je jednom prilikom Krstinjina sestra Ivana.

Otac Veliša kaže da je baš zato i posvetio veliku pažnju mlađoj ćerki da bi gubitak majke što lakše podnela.

Krstinja u svom domu drži posebno uramljenu fotografiju sa majkom, iz vremena kad je imala samo devet godina. Uz nju su i slike iz drugog kruga takmičenja koji je mlada pevačica posvetila upravo majci. "Neka je uvek tu sa nama, kad već ne može da doživi moj uspeh."