Jelena Rozga važi za jednu od najlepše obučenih žena u regionu, što nam gotovo svakodnevno potvrđuje objavama na Instagramu i pojavljivanjem na događajima. Iako je često pitaju kada planira da se ostvari u majčinskoj ulozi, kaže da je to ne smeta.

"Kad si loše volje, smeta ti sve, a kad si dobre volje, ne smeta ništa. Mislim da nisam izuzetak po tom pitanju, ali generalno nemam neki prevelik problem s tim. Posao medija je da postavljaju ona pitanja na koja njihove čitatace ili gledaoce zanima odgovor, a moje je da na takvo pitanje odgovorim ili ne. Ono što je znalo da mi zasmeta je medijski naslov, a da me niko ništa nije pitao ili tražio komentar, iako sam s vremenom navikla i na to", rekla je Rozga koja ipak ne voli da deli svoju privatnost.

"Interes publike za svoj privatni život i razumem i cenim, ali da bih im dala najbolje od sebe moram da ostanem verna sebi što za mene znači da moram da imam taj jedan dio intime koji ne delim javno. Sigurna sam da moja publika za to ima razumevenja, ipak je to najbolja publika na svetu", rekla je za "Tportal" Rozga kojoj se dopada laskava titula jedne od najbolje obučenih Hrvatica.

Iza mene je divno, ali i vrlo naporno razdoblje u profesionalnom smislu, a svaki takav period održava se i na rad štitne žlezde, tako da je bilo određenih izazova, ali sve je pod kontrolom, redovno odlazim na preglede, uzimam terapiju i pozitivno razmišljam.

 "Nisam od onih koji slepo prate trendove, ali i ne bežim od njih. Laska mi, moram da priznam, jer je odevanje svojevrsno kreativno izražavanje, ali i način komunikacije s spoljnim svetom, i ja se trudim i u tom segmentu života, za koji će neki možda reći da je manje važan, da budem autentična i svoja. Od trendova mi je ipak važniji stil", rekla je pevačica koja se najudobnije oseća u patikama, farmerkama i kožnoj jakni, večernjoj haljini i dobrim štiklama.

Što vam je važno kod biranja odjeće?

"Važno mi je da se uklapa u moj stil, da se u onom što sam obukla osećam kao – ja. Volim prirodne materijale, a sklonija sam monohromatici negoli šarenilu", rekla je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna