Zbog Stefana Milenkovića mnogi su u Srbiji zavoleli klasičnu muziku. Sa tri godine je prvi put uzeo violinu u ruke i do danas ga smatraju virtuozom ovog instrumenta. Skoro 30 godina je proveo u inostrantsvu, a o njegovom životu se ne zna mnogo. Nedavno je govorio o jednoj teškoj situaciji sa kojom se suočio i iz koje je izašao kao pobednik.

"Sa trideset godina imao sam ogroman problem sa kičmom. Proveo sam šest meseci ležeći na leđima. Nisam mogao da stojim, otkazao sam sve koncerte, razvio se strašan stres, anksioznost, prvi put sam osetio depresiju, kao da vas prekrije ćebe", rekao je Stefan u intervjuu za „Nedeljnik“ i istakao da je u pitanju bila lekarska greška.

 "To se desilo početkom jula 2006. I trajalo je godinu dana. Otišao sam u bolnicu gde napravili medicinsku grešku. Osiguranje nije htelo da to pokrije. Taj oporavak i vraćanje u život posle operacije bili su teški",  ispričao je Stefan pre nekog vremena.

"Od nekoga ko je fizički bio veoma aktivan stigao sam u stanje u kome sam se jedva kretao", priznao je Stefan koji danas uživa u porodičnom životu, ali je bilo perioda kad je bio usamljen.

"Na putu skoro svaki dan, u nekom drugom hotelu, kada se završi halabuka posle koncerta, na kraju - ništa. Sam si. Gledaš da odspavaš nešto jer krećeš u pet ujutru. Ostane neka praznina, nemaš više energije da ideš u sledeći grad, na sledeći koncert. Sad imam porodicu i dom u Novom Sadu. To je neprocenjivo. Imam tu bazu iz koje idem negde na dva-tri dana", kaže Milenković.

Sa suprugom Goricom se upoznao u Banjaluci, gde Stefan gostovao tokom turneje s Edinom Karomazovim. "Ona je studirala gitaru, znala Edina, pozdravili su se u garderobi i odmah me je privukla. Nakon koncerta organizovali su u moju čast ples i doveli mi damu koja je neki tango šampion", ispričao je Stefan. "Ali je ta divna i jadna devojka plesala sportski tango i nikako nam nije išlo, pa sam iskoristio priliku da celo veče plešem s Goricom", rekao je Stefan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna