Tamara Krcunović na vrhuncu je svoje karijere, a četrdesete godine donele su joj zrelost, kako u životu, tako i u poslu. 

"Mnogo stvari ne zavisi od nas. A kad nije do mene, onda pustim. To je i stvar zrelosti. Nisam to doskoro umela da razumem, ali sada, šta god da mi se dešava, kažem: 'O, zanimljivo!' Bilo dobro ili loše. Ako je loše, pomislim da će nešto sledeće da bude dobro i budem u pravu", počela je priču glumica za "TV Ekran" i dodala:

"Ne znam šta me čeka, ali mislim da je čoveku što je stariji sve teže. Život je priprema za starost jer je ona užasno teška. Sve je ovo jačanje kroz život i njegovo razumevanje, a na kraju svi umremo. Nije tužno, što ranije čovek shvati da je život priprema za starost i smrt, više će jačati i proći kroz njega kako treba."

Koliko glumci proživljavaju emocije likova koje igraju, dokazuje i jedno pitanje koje je Tamara postavila svom psihoterapeutu.

"Jednom sam svog psihoterapeuta pitala da li od uloge koju spremam, a koja je veoma potresna i teška pa se nerviram, mogu da dobijem rak. Jer, ne uvek, ali glumac često duboko u sebe spusti emocije koje igra. Sa stvarima koje ljudi inače stavljaju pod tepih i ne žele da se njima bave mi glumci moramo da se suočavamo. I što se više suočava s njima, čovek je zreliji, a što se više suočava glumac, postaje bolji", iskrena je glumica.

Tamara je deo detinjstva provela u Alžiru, kasnije se školovala na Kipru i u Francuskoj, a ova iskustva neizmerno su joj značila.

"U svakom smislu mi znači. Rasla sam u Alžiru, među ljudima koji drugačije izgledaju i imaju drugačije običaje, navike, jezike. To detetu otvori širinu prema različitostima u svakom smislu. Uvek se setim svoje osnovne škole, koja je bila na vrhu brda i s pogledom na alžirsku luku. Iz školske klupe sam kroz prozor gledala prekookeanske brodove i one koji dolaze iz Evrope. Otišla sam tamo kada mi je bilo šest godina, a pre toga sam ovde ovde išla u francusko obdanište", ispričala je Tamara za pomenuti medij. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna