Milica Milša i njen suprug, scenarista Žarko Jokanović, prošle godine napustili su seriju "Igra sudbine" nakon svađe sa producentima, a to je potom učinilo još 30 glumaca iz ovog ostvarenja. Svoje mesto pronašli su u novoj Žarkovoj seriji, a reč je o projektu pod nazivom "Zakopane tajne" u kojem Milica igra glavnu ulogu. Glumica isitiče da uz dobru organizaciju i podršku može be problema da se uskladi privatni i profesionalni život.

"Nađe se po neki sat slobodnog vremena. Mi uživamo dok radimo. Naš posao mora da se radi sa puno ljubavi i sa potpunom predanošću. Moj muž trpi, pošto nikad nisam kući. A možda i ne trpe, već su zadovoljni što nisam kod kuće. Porodica ne isključuje posao, kao što ni posao ne isključuje porodicu, te dve stvari se prožimaju", rekla je Milica  i objasnila koje su prednosti i mane rada sa partnerom.

"Mi ne provodimo vreme uopšte zajedno! On radi kod kuće, a ja snimam - tako da se ne viđamo uopšte. To je jedan skladan odnos koji nikada ne stigne do razmirica. Morate da imate jednog Žarka za skladan odnos, u tome je tajna uspeha", rekla je za "Informer" glumica , a Žarko je nedavno istakao da je beskrajno zahvalan na odnosu koji ima sa suprugom.

"I ne viđamo se kada radimo zajedno jer noću pišem, i kada legnem da spavam ujutru, ona ide na snimanje. Vidimo se malo uveče kada se vrati sa snimanja. Beskrajno sam zahvalan što nam odnos ne funkcioniše tako da govorimo jedno drugom šta treba da radimo", rekao je za "Blic" scenarista.

Još fotografija Milice Milše i Žarka Jokanovića pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Milša i Žarko Jokanović u braku su 22 godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna