Milica Milša i njen suprug, scenarista Žarko Jokanović, prošle godine napustili su seriju "Igra sudbine" nakon svađe sa producentima, a to je potom učinilo još 30 glumaca iz ovog ostvarenja.

Oni su našli svoje mesto u novoj Žarkovoj seriji, a reč je o projektu pod nazivom "Zakopane tajne" koji se uveliko snima i u kojem Milica igra glavnu ulogu.

Dok su bili deo "Igre sudbine", Milica i Žarko često su govorili da im je cela glumačka ekipa kao porodica, a Milša priznaje da tom titulom sada oslovljava samo one kolege koji i dalje rade sa njom.

"Samo ove koji su sada sa mnom u 'Zakopanim tajnama' smatram porodicom", jasna je bila za "Republiku" glumica, koja je u "Igri sudbine" tumačila glavni lik - Adu Kanački.

Na pitanje da li pod tim misli na 30 glumaca koji su, kao i ona, napustili "Igru sudbine", Milica je rekla:

"Da. Njih smatram svojim prijateljima."

"Ne gledam 'Igru sudbine'", takođe je dodala Milica, a onda priznala da joj popularnost prija i da se trudi da redovno komunicira sa fanovima putem društvenih mreža.

"Glumac je taj koji zavodi publiku, to nam je osnovno zanimanje. Nije da nisam svesna popularnosti, to je veoma lepo, drago mi je što ljudi vole mene i lik koji igram. Zaista uživam u tome. Imam divne fanove, deca mi često pišu na društvenim mrežama i trudim se da svima odgovorim", objasnila je glumica, koja je za pomenuti medij otkrila i da je serije "Zakopane tajne" delom zasnovana na istinitim događajima.

"Tako je, ovde ima nekoliko životnih stvari koje su se zaista desile. Žarko je opisao i neke ljude koji su poslužili kao inspiracija za određene likove. Život je inspiracija, ta klica sama krene i razvija se. Svaka uloga je beli papir i ja, kao glumica, gledam šta će ona da mi kaže kad je pročitam i da mi šapne kako da je dočaram. Cilj je dešifrovati, otključati i pronaći taj lik u sebi, a to podrazumeva da mora da se kopa i istražuje", zaključila je.

Još fotografija Milice Milše i Žarka Jokanovića pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Milša i Žarko Jokanović u braku su 22 godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna