Zorana Pavić oduvek je otvoreno govorila za medije o pozitivnim stranama svog života, ali i o problemima i patnjama koje su je mučile. Kako je sada otkrila, nije pristalica institucije braka, te smatra da ako je ljubav prava, ona opstaje i bez potpisanog papira.

"Imam iskustvo zajedničkog života, ali je moj stav po pitanju braka taj da imam averziju prema papirima. Čini mi se da papir donese probleme, jer ne postoji papir koji može da sačuva ljubav. Radujem se venčanjima bliskih ljudi, ali tu sebe ne vidim. Mnogo više nesrećnih brakova znam nego srećnih. Ne znamo šta donosi dan, a šta noć, ali to ne možemo da znamo. Ako se ljudi vole, papir im ne treba. Kad govorimo o deci, obožavam ih, ali sam smatrala da, ako treba da mi se desi dete, to može da bude isključivo sa čovekom koji me voli i kog volim. Neke sam volela, ali nije bilo suđeno da s njima imam decu. Znam da bih bila odlična majka, znam da je lako roditi dete, ali odgajanje je velika stvar i odgovornost", iskrena je bila Zorana za "Srpski telegraf".

Zorana Pavić smršala 30 kilograma
Printscreen/Youtube/K1 

Kako je priznala, želela je da detetu pruži najbolje uslove, ali za to nije imala mogućnosti.

"Ne plašim se odgovornosti, ali sam htela da dete ima sve pored mene. Te uslove nisam imala i nemam nikakav patetičan odnos prema tome. Misija mi to očigledno nije bila u životu. Postoji žal što nemam dete, ali, s druge strane, previše sam emotivna. Ne znam ni koliko je ovo ludo vreme danas adekvatno za decu, pogotovo onu emotivnu. Divim se samohranim majkama i uvek koristim priliku da ih pozdravim", rekla je pevačica.

Zorana Pavić žali što nije rodila dete
Youtube/Printscreen/RTS Šou program - Zvanični kanal 

O usvajanju deteta nije razmišljala jer nema emotivnog partnera, a sada, kako kaže, nije ni spremna za zajednički život.

"Što se tiče usvajanja, pored sebe bih morala da imam stabilnog muškarca. Mislim da sama ne mogu, ne znam ni da li to može. Generalno, ja sam se toliko navikla na svoj način života u miru da ne znam ni da li bih mogla da podnesem da mi se sad neko muško muva po kući. Neka me kamenuju sad, ali kad smo u vezi, svako ode svojoj kući i onda se uželimo i onda jedno drugom damo najbolje moguće. To može u varijanti gde nemamo decu, pa sačuvamo to jezgro dobrog", iznela je svoje mišljenje za pomenuti list.

Još fotografija Zorane Pavić možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram / zourana_guevara Oslabila punih 30 kilograma!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna