Kada se emitovala čuvena serija "Esmelarda" ulice u Srbiji su bile prazne. Glumica Leticija Kalderon kojoj je pripala uloga glavne junakinje bila je veoma popularna. Na vrhuncu slave iskusila je brojne izazove, a umalo se nije odala porocima.

"Bila sam mlada i nisam se kontrolisala, a sve mi je bilo dostupno. Novac, slava, popularnost, pa i droga", rekla je glumica koja se udala dva puta i razvela, a sa advokatom Huanom Koladom dobila je dva sina. Njeno dete rođeno je sa Daunovim sindromom, zbog čega se Leticija nakratko povukla iz javnosti. 

On je sada napunio 19 godina, a glumica koja na Instagramu često objavljuje slike sa njim čestitala mu je rođendan i na društvenim mrežama: "Ljubav... Toliko sam ponosna na tebe. Nastaviću da te činim srećnim“, napisala je čuvena Esmeralda koja je teško podnela kada je prvi put čula dijagnozu koju ima njen sin, a posebno jer je njen muž već imao dvoje dece.

Esmeralda ima sina sa Daunom
Profimedia 

"To je značilo da sam ja kriva. On već ima dvoje zdrave i prave dece, a ja sam mu rodila bolesno dete. Ipak, nisam znala šta sam to radila pogrešno. Nisam pila, nisam pušila tokom trudnoće, nisam se mnogo nervirala. Šta sam učinila pogrešno da naštetim sopstvenom detetu?", ispričala je svojevremeno Leticija koja sada sina smatra svojim najvećim bogatsvom.

"Nikada se nisam pitala 'zašto ja'. Blagoslovena sam što imam ovakvo dete. Želela sam da se ostvarim kao majka i kada se ukazala prilika dobila sam sina sa Daunovim sindromom. On je najvredniji dragulj koji imam u životu", rekla je glumica koja nije mnogo promenila iako je od prikazivanja popularne serije prošlo dve decenije.

Esmeralda ima sina sa Daunom
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna