Pevačica i voditeljka Ana Sević ponosna je mama troje dece, a juče je proslavila prvi rođendan sina Simeona i tom prilikom nije krila emocije, koje je u poslednje vreme sve češće obuzimaju. 

"Ja sam neko ko u zadnje vreme puno plače. Emotivna sam strašno, kada bih uzela mikrofon udavila bih se od emocija i od suza. Sigurna sam da svaka majka to razume", priznala je Ana ovom prilikom za "Kurir"

Ana je prvo dete, ćerku Lorenu, dobila sa bivšim suprugom Darkom Lazićem, a sa sadašnjim mužem Danielom Nedeljkovićem ima naslednicu Senu i sina Simeona. Daniel je od samog početka Lorenu posmatrao kao svoje dete, što je Ani bilo na prvom mestu. 

"To je pre svega bio uslov za sve kasnije što je usledilo. Da je on drugačiji prema njoj, nijedna priča ne bi dolazila u obzir. On je jedan divan i emotivan čovek", ponosna je Ana na svog muža, koji je, kako priznaje, manje strog prema deci nego ona.

ana sevic danijel nedeljkovic
Instagram / anasevicofficial 

"Tata pokušava da glumi strogoću, ali mu ne ide. Ja sam stroža, ali oni su stvarno dobri", srećna je pevačica i voditeljka, koja u poslednje vreme često dobija pitanje o tome da li je u planu četvrto dete. 

"Samo me malo pustite da odmorim, moj doktor se ne bi složio sa tim. Ja sam za, teško mi je u nekim trenucima, nemamo pomoć u smislu dadilje, naravno bake uskaču kada mogu", zaključila je ona za pomenuti medij. 

Još fotografija Ane Sević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / anasevicofficial Uživa u porodici.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna