Voditeljka Suzana Mančić doživela je veoma neprijatno iskustvo kada je 2005. godine u javnost dospeo njen intimni snimak. Dugo vremena trebalo joj je da se oporavi od ovog događaja, a sada je do detalja opisala kako se tada osećala.

"Taj period mog života ja želim da zaboravim, ali ne mogu da zaboravim. To je nešto najstrašnije što mi se desilo. To je jedna mala smrt. Posle toga, sve je bilo hvatanje vazduha i povratak u normalu. Nisam izlazila na ulicu. Rodbina mi je donosila hleb, deca nisu išla u školu. Svi su mislili, evo, napraviće karijeru. To mi je zarilo nož u leđa. Većinu kamera koje sam imala u kući, bacila sam", rekla je Suzana gostujući na "ATV", u emisiji "Tet a Tet".

"Uvek su devojke na meti. Zato, vodite računa i nikada nemojte dozvoliti da se vaši intimni trenuci zabeleže. Nikada ne znate ko će se dočepati toga i iskoristiti to protiv vas", dodala je Mančićeva, koja je danas u srećnom braku sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom.

"Stvarno je dobar, pouzdan, odan, vredan, odgovoran, obrazovan, zabavan, porodičan čovek, dobar otac, dobar muž... Divan je prema mojoj deci i familiji", rekla je nedavno voditeljka koja je svom suprugu rekla sudbonosno "da" u julu 2018. godine u Grčkoj, a oboje iz prethodnih brakova imaju po dve ćerke.

"Spoznala sam ljubav posle mnogo godina i to je zrelost. Na početku me je fizički bolela razdvojenost, a onda sam shvatila da postoje njeni benefiti. Kad smo zajedno lepo se slažemo, nekada se i posvađamo, ali i to ide u rok službe. Razdvojenost nam sada prija jer je lepo i dobro sačuvati neko vreme samo za sebe", rekla je jednom prilikom Suzana, koja živi na relaciji Srbija - Grčka.

Još fotografija Suzane Mančić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / suzanamancicofficial Elegantna, ali voli rasprodaje!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna