Intimni odnosi na filmu i u televizijskim serijama uvek bude radoznalost kod publike - kako se snimaju, šta se među glumcima zaista desi, a šta je samo vešta montaža. Pitanja ove vrste nije izbegao ni Vuk Kostić, kojeg gledamo u seriji "Ubice moga oca", ali i u značajnim filmskim ostvarenjima.

Kako mu je bilo u ljubavnim scenama sa Ninom Janković, koja glumi lepu forenzičarku u "Ubicama"? A kako s Jovanom Stojiljković, koja je oduševila Srbiju ulogom u filmu i seriji "Vera"?

"Jovana je fenomenalna i divno biće, odlična je glumica. Sve je uspela da donese, jer se potrudila oko akcenta, iako nije iz tih krajeva", kazao je Vuk u emisiji na TV K1. Prema njegovim rečima, u filmu "Vera" su njih dvoje uspeli da na lep način izvedu ljubavne scene.

nina jankovic vuk kostic-min.jpg
Instagram / janxnina 

Koliko to ume da bude teško, ilustrovao je situacijama sa snimanja sa Ninom Janković. " Ako se jedan glumac ukoči, onda ni drugi ne može da funkcioniše. Lakše mi je da skočim sa zapaljene zgrade, nego da imam intimne odnose na filmu.

vuk kostic jovana stojiljkovic serija vera-min.jpg
Instagram / serija.vera 

Nema ništa od toga ako se partner ukoči, to je onda kao da imaš dve daske na samom setu. Neprijatan je osećaj, jer na setu imate 300 ljudi koji gledaju samo u vas. Dišu ti za vratom tokom tih scena, i samim tim postaje nelagodno, jer je fokus na vama", ističe Vuk Kostić koji ujedno napominje da će šesta sezona istoimene serije biti odlična. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna