Hande Erdžel je ponovo na udaru javnosti, a jedan od glavnih razloga je njena nova ljubav. Turska glumica koja se proslavila ulogom u seriji "Pokucaj na moja vrata" ponovo je srećna u ljubavi, posle teškog rastanka od bivšeg momka koji ju je prevario.

Novi izabranik Hakan Sabandži je član jedne od najbogatijih porodica u Turskoj, ali obožavatelji zasad nemaju mnogo toga protiv njega. Ogorčeni su iz drugog razloga.

Nakon tragičnog zemljotresa u Turskoj, Hande je bila samo jedna od slavnih ličnosti koja je pritrčala da pomogne. Snimljena je kako pakuje pakete za unesrećene, a sa očima punim suza, izjavila je: "Činimo sve da pomognemo koliko god možemo".

Na svom Instagram nalogu, ona je objavila i dirljivu poruku, u kojoj, između ostalog, kaže: "Nećemo ostaviti nijedno dete pod ruševinama, zacelićemo svaku ranu zajedno", napisala je Hande. 

Međutim, ubrzo nakon strašnih događaja, dok u Turskoj još traje vanredna situacija, neumoljivi paparaci su je uhvatili na aerodromu kako putuje s novim dečkom Hakanom u Pariz. Veseli i raspoloženi, izbegli su da odgovore na bilo kakva pitanja.

hakan sabandzi
Instagram / hakansabanci 

Sada su ponovo snimljeni, nasmejani, kako se vraćaju sa putovanja u Finsku. Hande i njen prebogati momak su tamo išli kao turisti, da malo uživaju u polarnoj svetlosti, pišu turski mediji.

Stotine komentara je stiglo na Instagram glumice, a mnogi je optužuju za licemerje. "Kakvo razočaranje! Kako neko može da tako plače pred kamerama, a onda da ode da uživa", poručuju joj fanovi.

Drugi je brane i kažu da je zaslužila da i ona joj bude lepo posle dve veze koje su se nesrećno završile. Ona zasad ćuti i ne oglašava se, a ni ona ni momak još nisu odlučili da na Instagramu obelodane svoju vezu.

Tekst: Lepa&Srećna