Pevač Željko Joksimović i njegov rođeni brat, glumac Saša Joksimović, srećno su oženjeni i uživaju u skladnim brakovima. Saša se pre 14 godina oženio suprugom Nevenom, sa kojom ima sina Iliju, dok je Željko dva puta stajao na "ludi kamen". Sa prvom suprugom Vesnom dobio je ćerku Minu, dok sa sadašnjom izabranicom Jovanom Joksimović ima sina Kostu i ćerke Anu i Srnu.

Željko i Jovana imali su dva venčanja - najpre su na Maldivima 2012. godine sklopili građanski brak, a dve godine kasnije u Beogradu su organizovali crkveno venčanje i svadbeno slavlje.

jovana joksimovic zeljko 5-min.jpg
Instagram / zzeljko 

Tom prilikom, Vesna Joksimović, Željkova i Sašina majka, otkrila je da se u njihovoj porodici poštuje običaj da majka ne prisustvuje crkvenom venčanju sina, te da je Sašino sklapanje braka pred Bogom propustila i da je za to vreme obavljala sve potrebne pripreme za veselje.

"Prvi put sam na crkvenom venčanju sina. Srpski običaj je da majka ne prisustvuje venčanju sinova pa tako nisam bila ni na sklapanju Sašinog crkvenog braka. Veoma sam uzbuđena, ne mogu da se smirim i ne mogu da verujem da mi se ovo dešava. Obično ostajem kod kuće ili pripremam sve u kafani za dolazak mladenaca", rekla je te 2014. godine Željkova majka Vesna.

O odnosu Vesne Joksimović sa snajkom Jovanom se, inače, u više navrata spekulisalo, a jednom prilikom pevačeva mama je i progovorila o ovoj temi za medije.

jovana joksimovic zeljko 3-min.jpg
Instagram / zzeljko 

"Jovana je potpuno tip devojke kakve Željko voli. Jedno vreme sam je viđala baš često i bile smo vrlo bliske, ali nakon što sam u jednim novinama izjavila da želim unučiće - udaljile smo se. Tada je izašao naslov ‘Željkova mama otkriva da je Jovana trudna’, to je bila čista laž, a ja sam ni kriva ni dužna nastradala. Ona izgleda nije mogla to da mi oprosti i otad je među nama neka distanca", rekla je tada pevačeva majka, preneo je "Svet".

Još fotografija Jovane i Željka Joksimovića pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Rođendan Željka Joksimovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna