Harmonikaš Aca Sofronijević  u oktobru 2020. godine uplovio je u emotivnu vezu sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk, a njihov odnos delovao je idilično. Muzičar je u više navrata isticao da je Sanja ljubav njegovog života, često su putovali, a otpočeli su i zajednički život.

Uveliko se šuškalo i o svadbi, a Aca je jednom prilikom rekao da su razgovarali o braku kao sledećem koraku u njihovoj vezi, te da će do toga sigurno doći.

Međutim, od svadbe ipak nema ništa, budući da su Aca i Sanja odlučili da stave tačku na ljubav, piše "Kurir". Njih dvoje već nekoliko meseci nisu zajedno, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Raskinuli Aca Sofronijević i Sanja Ćulibrk
ATA / Antonio Ahel 

"Svi su očekivali njihovu svadbu i mnoge je njihov raskid iznenadio, ali oni nisu želeli da pričaju o tome. Koliko sam ja upućen, razlog raskida nije nikakav skandal, prevara ili svađa... Jednostavno su shvatili da nisu jedno za drugo i da neće moći starost da dočekaju zajedno zbog čega su se dogovorili da se raziđu. Kada se sretnu, nema neprijatnosti. Aca je ozbiljan profesionalac, a između njih nema zle krvi, pa ne čudi što su nastavili normalnu komunikaciju i saradnju", ispričao je izvor blizak harmonikašu i voditeljki.

Aca Sofronijević potvrdio je da više nije u vezi sa Sanjom, ali da joj želi svu sreću u životu. 

"Bilo nam je lepo, živeli smo fino. Jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo i odlučili smo da se raziđemo.Sanji želim svu sreću u životu. Mi smo ostali u korektnim odnosima, mislim da tako i treba da bude jer smo oboje zreli i ostvareni ljudi", rekao je Aca za pomenuti list.

Aca Sofornijević odveo roditelje na more
ATA / Antonio Ahel 

Harmonikaš je svojevremeno, dok su bili u srećnoj ljubavi, otkrio čime ga je Sanja osvojila.

"Moja devojka je moja inspiracija, ona je ispunila mnoge moje snove. Nisam znao kako može da bude lepo u vezi, zaista sam srećan. Privuklo me je što je lepo vaspitana i dostojanstvena, ona je prava dama. Mora da bude svadba, mi zaista uživamo u našoj vezi, sve ide kako treba, tako da biće i toga", rekao je on jednom prilikom.

Da su tada verovali da će zaista otići pred oltar i zauvek ostati zajedno, govori i to što je Aca jednom prilikom otkrio i da priželjkuju dete.

"Bože zdravlja. kako ne. Molimo se Bogu i ona i ja za porodicu", rekao je tada muzičar za "Blic".

Još fotografija Sanje Ćulibrk i Ace Sofronijevića iz vremena kada su bili u vezi pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / culibrkova, ATA / Antonio Ahel Harmonikaš najavio svadbu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna