Novak Đoković postigao je nezamisliv uspeh, a njegovi kvaliteti su brojni i van terena. O tome svedoče i prijateljstva koja neguje još iz školskih dana. Jedno od njih je sa fudbalerom Nevenom Markovićem koje je ojačalo i kumstvo, i to duplo.

Naime, Neven je 2014. godine venčao Novaka i Jelenu u crkvi na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Godinu dana kasnije Novak je bio kum Nevenovom venčaju sa Aleksandrom Tanacković. U braku su dobili ćerku Inu, međutim nakon pet godina usledio je razvod. 

Neven  je 2022. godine ponovo stao pred oltar ovoga puta sa manekenkom Natašom Derikonjom, a teniser im je bio počasni gost na svadbi.

Nataša je završila je Fakultet tehničkih nauka i inženjer je pejzažne arhitekture. Bavi se modelingom i krasile je brojne naslovnice.

Neven je često isticao da je Novak divan prijatelj, i da je uvek tu za njega.

"Naše prijateljstvo je bezgranično. Uvek smo bili tu jedan za drugog, u sreći i veselju, ali i u teškim životnim situacijama, kojih je možda bilo i previše za dečake kakvi smo bili. Prijateljstvo je opstalo zahvaljujući razumevanju, poštovanju i borbi za njega",  rekao je svojevremeno Neven Marković, koji je sa Novakom odrastao na Banjici, i napomenuo da od Novaka nema boljeg prijatelja:

Kuma Novaka Đokovića je manekenka
Instagram/Novak Djokovic 

 "On je fantastičan. Brižan je, uvek spreman da posluša i pomogne. Bez obzira na sve što je ostvario, uvek se seti drugara. Ima puno prijatelja širom sveta, a ja ne poznajem čoveka koji bi za njega mogao da kaže ružnu reč ili da gaji neka druga osećanja osim poštovanja i divljenja",  zaključio je kum Novaka Đokovića.

Kako Noletova kuma izgleda pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Nataša Derikonja Kuma Novaka Đokovića, Nataša Derikonja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna