Kim Bejsinger pojavila se na zabavi koju je organizovala njena ćerka Ajrland Boldvin povodom dolaska prve bebe. Glumica koja je nekada bila sinonim za lepotu i ženstvenost iznenadila je izgledom. Naime, poznata plavuša se podvrgla brojnim estetskim korekcijama, pa mnogi komentarišu da je neprepoznatljiva i da se potpuno uništila.

"Ista je Miki Rurk", "Tužan prizor, bila je prava lepotica", "Teško je i prepoznati ko je na fotografijama", samo su neki od komentara na izgled 70- godišnje glumice.

Kim Bejsinger bila je među najtraženijim glumicama Holivuda. Ulogu Bondove devojke prihvatila je 1983. godine prihvatila, a planetarnu slavu donela joj je uloga u filmu "Devet i po nedelja". Na vrhuncu popularnosti udala se za glumca Aleka Boldvina a ćerku su dobili 1995. godine. Kada je njihov brak okončan glumica se povukla iz javnosti, prestala je da snima, a godinama se borila sa napadima panike i agorafobijom.

"Morala sam ponovo da učim da vozim, godinama nisam htela da vozim kroz tunele u Malibuu. Nisam izlazila iz kuće, nisam išla na večere. Zaista je teško kad osoba koja je živela kao ja ne zna šta se događa. Sve se ugasilo u meni", rekla je glumica.

Glumica je rođena 8. decembra 1953. godine, a mnogi misle da je preterala sa estetskim korekacijama. Kako izgleda pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Kim Bejsinger neprepoznatljiva zbog estetskih operacija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna