Juče je u domaćim medijima odjeknula vest da je voditeljka Marija Kilibarda nakon 12 godina napustila TV "Prva", a kako se sada navodi, publika će u narednom periodu imati priliku da je gleda na TV "Una".

"Marija je odlučila da pređe na 'Una' televiziju i tamo ćemo je gledati u budućnosti. Ona će imati svoju autorsku emisiju. Dogovorila je odlične uslove, honorar će joj biti papren. Ali to nije sve i nije jedini razlog za promenu. Ona na 'Una' televiziji ima dosta bivših kolega, neki su joj i prijatelji, i to je bio jedan od razloga da prelomi", rekao je izvor za "Informer".

Tokom dugogodišnje karijere na "Prvoj" Marija je vodila više različitih formata među kojima su emisije "Sve u svemu" i "150 minuta", zatim "Žene", "Super Srbija", kao i popularni šou program "Tvoje lice zvuči poznato".

Ona se juče oglasila i navela da joj je rastanak teško pao, ali da je spremna za nove izazove.

"Iskreno, zatekli ste me jer je to još uvek jako sveže. Dvanaest jako bitnih i lepih godina sam provela na 'Prvoj' i iskustvo stečeno kroz sve te godine i 8 različitih emisija koje sam vodila je neprocenjivo. To je polovina mog profesionalnog života i tako veliki rastanci iziskuju ipak malo vremena, da bi se emocije slegle do kraja", rekla je rom prilikom za "Blic" Kilibarda.

Mariji u svemu veliku podršku pruža emotivni partner Branislav Vučelić, sa kojim je u ljubavi tri godine.

"Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva", rekla je voditeljka ranije za "Story".

Još fotografija Marije Kilibarde pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / kilimara, ATA / Antonio Ahel Marija Kilibarda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna