Nekadašnji učesnik "Zvezda Granda“, Nemanja Vuković iz Foče poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći sinoć kod Dobanovačke petlje. Do udesa je došlo tako što je mladić sleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu.

On je uspeo da napusti vozilo, ali je pokušao da pređe auto-put pa je na njega naleteo autobus koji se kretao iz smera Banjaluke. Ova vest potresla je čitavu estradu, a brojni pevači su se oprostili od mladog kolege. Jelena Karleuša mu je u ovom popularnom takmičenju bila mentor, pa ju je vest o smrti posebno rastužila.

"Sa velikom tugom pišem ovo. Poginuo je Nemanja, moj kandidat u Zvezdama Granda. Nestvarno talentovan, kulturan, lep, mlad... Imao je na ovom snimku 18 godina. Izabrala sam ga jer sam u njemu osetila veliki potencijal... Verovala sam u njega", napisala je Jelena i dodala:

"Duboko saosećam sa bolom njegove porodice i ovim putem izjavljujem saučešće. Neka vam Univerzum da snagu da izdržite ovakav gubitak. Počivaj u miru, Nemanja... a ja znam da energija ne može da umre. Samo menja oblik i ide dalje...“, napisala je Karleuša na Instagramu.

Jelena Karleuša se oglasila zbog smrti Nemanje Vukovića
Instagram/Jelena Karleuša 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna