Popularni britanski pevač Ed Širan je otkrio kakvu porodičnu dramu preživljavaju on i supruga otkako je njoj otkrivena bolest. Čeri je njegova ljubav još iz detinjstva, a u braku su od 2019. godine.

Pre dve godine su dobili ćerkicu Liru Antarktiku, a onda su odlučili da drugu trudnoću čuvaju u tajnosti. Sve do se nije rodila i druga ćerkica, u maju prošle godine, niko nije znao da očekuju bebu. Sada je pevač otkrio sa kakvim mukama su se borili.

"Bili smo preplavljeni strahom, depresijom i anksioznošću", ispričao je Širan u svojoj objavi na društvenim mrežama. "Kod Čeri je otkriven tumor koji nisu mogli da leče sve dok se ne porodi", kaže pevač.

ed siran 0757506534-min.jpg
Profimedia 

U isto vreme je umro njegov veliki prijatelj, muzički producent Džamal Edvards, koji mu je bio "kao brat". "Našao sam se usred serije događaja koji su mi promenili život, ugrozili mi mentalno zdravlje pa i način na koji sam gledao na muziku i život", napisao je Ed.

"Osećao sam se kao da se davim, kao da mi je i glava pod vodom, kao da gledam gore ka površini, a ne mogu da izronim i dođem do vazduha."

ed siran 0757499818-min.jpg
Profimedia 

Ovo je prvi put da se pevač oglasio posle dužeg vremena. "Nisam želeo da opterećujem svoje pratioce ličnim problemima, ali nisam hteo ni da budem ono što nisam", kaže muzičar kojeg prati više od 40 miliona fanova. Njegova supruga i, kako svi kažu, njegova najveća muzička muza, Čeri Siborn izbegava svaku popularnost. Njen Instagram profil je zaključan i prati je svega nekoliko stotina ljudi.

Tekst: Lepa&Srećna