Dženi Martin polako osvaja mnoga srca u Srbiji, jer na svom Instagram nalogu otkriva najlepše trenutke svoje ljubavi sa Urošem Jovčićem. Našeg glumca ona je upoznala na snimanju filma "Montevideo, bog te video" i tada se zaljubila u njega. 

Njihova romansa je krunisana venčanjem, a sada je i prinova na putu. Uroš i Dženi su otkrili na najlepši način da očekuju dečaka, a lepotica iz Španije je nedavno objavila i divan video sačinjen od reakcija njihovih prijatelja i rodbine. 

"Još se nije se rodio i već i znam da će ga sva naša porodica i prijatelji obožavati Hvala vam svima za toliko lepe reakcije", napisala je mlada influenserka na svom Instagram nalogu.

Mada je njena porodica 5.000 kilometara daleko, neverovatno je koliko su slične reakcije njih i Uroševe porodice ovde. Svi su oduševljeni, a buduća mama je odmah zatim objavila i fotografije obnaženog stomaka. 

"I dalje gledam i ne verujem šta naše telo moze da radi. Koliko smo žene jake i moćne", napisala je Dženi.

"Presladak mi je stomačić (ružno je da ja kažem, ali šta da se radi kad sam ODUŠEVLJENA)", dodala je impulsivna Španjolka. Ona kaže da ume da bude i malo tvrdoglava, ali uspeva da se u svemu dogovori sa suprugom.

"Upoznala sam Uroša kad sam imala 15 godina, on je imao 21", ispričala je svojevremeno za "Blic". "Prošlo je deset godina i naravno da smo se promenili, ali nekako smo se menjali na bolje. Od Uroša sam naučila mnogo stvari koje pre nisam znala, a verujem da je to i kod njega slučaj, učio je od mene. Jedno drugo smo dopunili, kako Uroš ume da kaže: “Zajedno smo jači”.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana! 

Tekst: Lepa&Srećna