Biljana Jevtić je doživela epizodu izuzetno jake glavobolje, teškog stanja koje može biti simptom ozbiljnih bolesti. U takvim situacijama ne treba čekati, već je veoma važno da se osoba sa tegobama odmah javi lekaru.

Pevačica je uspela da izdrži dva dana, ali je došla do faze kada joj uobičajeni lekovi protiv glavobolje uopšte nisu pomagali. Tada je odlučila da potraži pomoć u Urgentnom centru.

Kako i sama kaže, njoj često varira krvni pritisak, što je takođe stanje o kojem treba dosta voditi računa. Premda se pritisak uvek menja tokom dana, a naročito noću u odnosu na dan, skokovi mogu da ostave i posledice na različite organe.

Pre svega treba biti oprezan kad se skokovi pritiska beleže od dana do dana, pa čak i u intervalima od po petnaestak minuta.

Biljana Jevtić i Aca Ilić beskrajno su ponosni na sina
ATA images/M.M 

"Meni pritisak varira zbog promene vremena", kazala je pevačica za Informer. Međutim, kad je videla da glavobolja ne prolazi puna dva dana, odlučila je da ipak proveri zdravlje. U Urgentnom centru su je uputili na pregled kod neurologa. 

"Zdrava sam kao dren", raduje se Biljana. Dobila je injekciju Diklofenak i kaže da je pregled bio rutinske prirode. "Ne volim da čekam kada mi nije dobro i volim sve preventivno da proverim", utešila je svoje obožavaoce.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna