Jelena Bačić Alimpić se 23. januaru pohvalila na Instagramu da je postala baka. "Dobrodošla, anđele bakin!", napisala je bivša voditeljka, a onda dodala i veliku zahvalnost svojoj snaji.

"Hvala ti, Antonina Alimpić na neopisivoj sreći! Volim vas najviše na svetu", objavila je tada presrećna spisateljica koja nije lako podnela to što joj se sin odselio. Naime, Marko se oženio 2022. godine, svojom dugogodišnjom devojkom koja sa Jelenom ima odličan odnos.

"Trudiću se da budem najbolja svekrva na svetu. Kad me Nina nazove majkom, srce mi zaigra od sreće", kazala je Jelena svojevremno za Gloriju. "Kao što ja mnogo volim i poštujem svoju svekrvu već 28 godina, sigurna sam da ćemo i nas dve imati odnos pun ljubavi i uzajamnog poštovanja."

Nakon rođenja unuke, slavlja u domu spisateljica su nastavila da se nižu, a ovoga puta glavni akter je Jelenina ćerka Dunja. Naime, ona danas slavi rođendan, čime se Jelena pohvalila sa svojim pratiocima.

"Voljena moja devojčice, hvala ti na 23 godine čiste, bezuslovne ljubavi i radosti. Srećan ti divan dan oko mamino! Volim te do meseca i zvezda, ponosu moj!“, poručila je Jelena svojoj ćerki. Koliko je spisateljica vezana za svoju naslednicu otkrila je kada se ona iz porodičnog gnezda otisnula na studije u Holandiji na tamošnjem državnom univerzitetu.

"Dunjin odlazak potpuno me je razorio iako sam je podsticala i podržavala u svim željama i htenjima. Važno je da su ona i sin Marko srećni, a ja se već nekako snalazim. Sve se promeni. Odjednom ostanete sami, bez gnezda, ali to je život i to je normalno. Pitate me da li deci treba dati krila? Ja sam mojima, osim ogromne ljubavi, dala najšira i najlepša krila na svetu", rekla je jednom prilikom Jelena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna