Danijela Martinović je dugo bila u medijskoj senci u poređenju s bivšim momkom Petrom Grašom, ali sada će se to promeniti.

Grašo je bio u žiži interesovanja javnosti kad su njih dvoje raskinuli vezu koja je trajala 24 godine.Pevač se nakon toga oženio i to ćerkom poznatog Tonija Huljića, a par je zatim dobio i prvo dete.

Danijela je davala kratke, ponekad i malo dvosmislene izjave na tu temu, a mnogi su je sažaljevali što je ostala bez momka. Mnogo je bilo raspredanja o tome ko je koga ostavio, dok se nije oglasio Dino Rađa koji je imao jasan komentar.

Grašov kum je nije odoleo da ne odgovori jednoj devojci koja je na društvenim mrežama prokomentarisala kako joj je "najžalije jadne Danijele".

petar graso hana huljic danijela martinovic.jpg
Jadran Babić, Youtube / danijela martinovi 

"Zašto?", upitao je odmah proslavljeni košarkaš. "Ona je otišla od njega", dodao je Rađa. Inače, Danijela je dosad samo jednom prokomentarisala raskid, rekavši da je za nju Petar "lepa prošlost".

Sada se očekuje da publika pevačice sazna više o svemu tome, jer je Danijela najavila da priprema knjigu. Njeni memoari će uskoro biti objavljeni.

"Veoma sam uzbuđena oko svega toga. Tehnički je sve gotovo, lektorisano, fotografija za naslovnu stranu je gotova, sada se samo neke sitne tehničke svari sređuju i očekujem da će sredinom marta, do početka aprila knjiga izaći na sunce", oduševljeno je rekla Danijela u snimku koji je podelila na svom profilu na Instagramu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna