Niko nije znao sa kakvom se bolešću bori naša Snežana Perić Pantić, proslavljena karatistkinja koja nas je prerano napustila prošle godine. Ona je umrla od karcinoma dojke, posle šest godina lečenja, a iza sebe ostavila ćerku Manju koju sada odgaja otac Đorđe.

Ljubav Snežane i Đorđa je bila jedna od najlepših na sportskoj sceni. Venčali su se 2006. godine, bez mnogo pompe i raskoši, a i mladoženja je poznato ime u svetu sporta.

snezana-peric-djordje-pantic 2.jpg
Instagram / djordjepantic27 

Posle aktivne fudbalske karijere, on se odlučio za poziv trenera, a ljubav sa Snežanom nije bila ugrožena ni kad je radio van Srbije.

"U vreme kada se mnogi brakovi raspadaju i sve manje mladih ljudi veruje u ljubav, nas dvoje uživamo u idiličnoj vezi koju su ojačali svi problemi s kojima smo se susreli tokom skoro pet godina zajedničkog života. Sada, kada nam se život u potpunosti stabilizovao, a Đoletu ponovo krenulo na profesionalnom polju, ubiremo plodove sreće koju smo zaslužili.

manja peric cestitka za novu godinu-min.jpg
Instagram / djordjepantic27 

Ne varamo jedno drugo, ne svađamo se na javnom mestu, a povukli smo se i iz medijskog života jer nam je naš mali svet dovoljan. Najvažnije mi je što imam njih dvoje i ništa mi više od toga nije potrebno. Trenutno ne planiramo još dece, ali ako se to desi, sigurna sam da našoj sreći neće biti kraja", pričala je svojevremeno Snežana za Kurir.

Danas je Manja centar sveta ocu Đorđu. Kao i roditelji, posvetila se sportu, a njen izbor je odbojka. Tata ne propušta da s vremena na vreme objavi sliku ćerke kako trenira. Ima i divnih fotografija iz detinstva, a tad se Manja malo "ljutne" i poruči ocu preko Instagrama: "Tata, obriši ovo, ljubim te".

manja-peric-cerka-djordja-pantica-i-snezane-peric.jpg
Instagram / djordjepantic27 

Prava je lepotica i svi kažu da je nasledila divan oblik lica od majke i tatine tamne oči i kosu. Osmeh joj je, ipak, najlepši, kaže njen tata.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna