Lili Kolins zvezda serije "Emili u Parizu" govorila je o nasilju koje je preživela u vezi.

"Za mene je moja romantična toksična veza bila verbalno i emocionalno zlostavljanje. Koristio je grozne reči i o meni ali zbog onoga što nosim, nazivao bi me pogrdnim imenima", ispričala je 33- godišnja glumica koja je se borila i sa poremećajem u ishrani.

"Bile su to grozne i omalovažavajuće reči. Postala sam tiha, počela sam da se osećam ugodno u tišini. Kada bi se plen osetio ugroženim, smanjio bi se što je više moguće, verovatno ne jedući, čineći se što manje sočnim i primamljivim jer se tako oseća najsigurnije", objasnila je glumica koja je danas u sretnom braku sa filmskim režiserom Čarlijem Mekdauelom.

Glumica Lili Kolins bila žrtva nasilja
Profimedia 

"Situacija je potpuno drugačija sada nego pre 10 godina. Iako imam zdravu vezu danas, u nekom trenutku tokom dana prošlost se vrati. To je poput milisekunde ili kraće od milisekunde. Vaša utroba reaguje, vaše srce počne da kuca i odjednom se vratite u trenutak kada su vam to rekli pre 10 godina. Ali više niste na tom mestu. Užasno je teško", dodala je glumica koja je presrećna u braku.

"Sada u životu imam svog divnog muža koji me podržava, komuniciramo i razgovaramo o svemu", priznala je glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna