Kad Tamara Kalinić stavi svoj "pečat" na neki modni trend, možete biti sigurni da ćete ga uskoro videti i na našim ulicama. Stil sedamdesetih godina prošlog veka su mnogi već prigrlili u nekim segmentima. 

Kombinacija koju je najpoznatija srpska modna blogerka sada pokazala biće vam pravi spas u hladnim danima. Objasnićemo vam kako da je najlakše napravite i vi, a onda hitno otvorite svoj garderober i isprobajte varijacije.

Lepa Tamara je odlučila da pobedi hladne dane slojevitim oblačenjem koje je svima nama omiljeni recept. Njena kombinacija uključuje "oversajz" sako i pantalone, a osnovu čine rolka i košulja. Boje su kontrastne - rolka crna, košulja bela, a odelo teget sa vrlo tankim prugama sivog tona.

Preko svega je Tamara obukla i predimenzionirani crni kaput, a sve je začinila novom malom "birkinkom" i velikim crnim naočarama za sunce. 

tamara kalinic-min.jpg
Instagram / tamara 

Ako i vi želite da kombinujete rolku i košulju, treba da obratite pažnju na nekoliko detalja. Isprobajte različite materijale kako se ne bi dogodilo da se košulja lepi za rolku i ocrtava - dobićete ružnu, mestimično naboranu ili zgužvanu površinu. Primera radi, nipošto ne nosite meku pamučnu košulju preko sintentičke čipkane rolke.

Dobro je da i jedan i drugi komad budu tanji, s tim što je zgodno kad je košulja od čvršće tkanine koja odstoji od tela - tako ćete dobiti najlepši efekat. Vodite računa i o činjenici da ovaj trend nije za dame sa veoma kratkim ili veoma dugačkim vratom. On jako privlači pažnju na ovaj deo tela.

Zavirite u galeriju slika i pogledajte Tamarinu kombinaciju.

Instagram / tamara Moderna rolka ispod košulje

Tekst: Lepa&Srećna