U svetu poznatih čini se da više niko nije bezbedan. Naime, mnoge ličnosti su napisala knjige u kojima su razotkrile brojne tajne, a među njima je i Džesika Simpson.

Poznata plavuša je otkrila da joj se ostvarila fantazija iz mladosti kada se spetljala s "velikom filmskom zvezdom", ali je onda saznala da je već zauzet. Prema stranim tablodima, glavni kandidat za ovog preljubnika je poznati glumac Mark Valberg. Prema rečima Džesike, koja sada ima 42 godine, tajanstvenog muškarca prvi je put upoznala na dodeli "MTV Video Music Awards" 2001. kada je "bila na pauzi" sa bivšim suprugom, Nikom Lejčijem.

"Svlačio me je pogledom", priznala je Džesika u knjizi gde se prisetila kako je "misteriozni dečko nosio farmerke i majicu". Valberg koji je te godine prisustvovao pomenutoj dodeli nagrada bio je tako obučen. Poznata plavuša je otkrila da je glumac kom nije otkrila ime ponavao njenog trenera, a poznato je koliko Mark trenira. Džesika je navela da su se ponovo susreli u hotelu 2006. godine dok se on pripremao za dodelu nagrada.

Džesika Simpson otkrila da joj se nabacivao zauzeti glumac
Youtube/Printscreen/Today 

"Neprestano mi je slao poruke. Ubrzo nakon toga, videla sam fotografiju filmske zvezde na crvenom tepihu, i to s njegovom devojkom. Nikada neću biti druga žena", razjasnila je Džesika.

"Nije me bilo briga što je on moja tinejdžerska fantazija koja se ostvaruje. To nije bio izbor kojim bi se ista devojka, moja mlađa ja, ponosila", napisala je Džesika.

Mark Volberg je sa manekenkom Rijom Daram počeo da se zabavlja 2001. godine, a venčali su se na intimnoj ceremoniji osam godina kasnije. Superstar često ističe da mu je supruga dragocena i da je ona zaslužna za to što je postao porodičan čovek.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna