Iako možda mislite da su deci velikih zvezda otvorena sva vrata ovo će vas razuveriti. Najstarija Madonina ćerka, Lurd Leon poljubila je vrata na reviji Marka Džejkobsa u Njujorku. Ovaj neprijatan trenutak osvanuo je na društvenim mrežama, a komentari su različiti. Neki se saosećaju sa Lurd, a drugi likuju što joj se ovo dogodilo.

Naime, jedan korisnik snimio je Madoninu naslednicu kako pokušava da uđe u dvoranu gde se održavala revija, ali zbog kašnjenja ju je zaustavilo obezbeđenje na stepeništu. Pojavila se tačno u trenutku kada je revija počinjala, ali to je bilo prekasno. Nikom nije dozvoljeno da ulazi u velikom stilu poslednji, pa ni Madnoninoj ćerki. Kada je videla da je obezbeđenje nemilosrdno Lurd je odustala, rukama je pokrila lice i ušla u automobil koji ju je odvezao. Reviji su prisustovala mnoga poznata lica, a među njima i Emili Ratajkovski, Niki Hilton i Ešli Grejem.

Madoninu ćerku obezbedjenje nije pustilo na reviju Tiktok/mickmicknyc

Madonina ćerka obožava da privlači pažnju. Tako se na Met gala balu prvi put pojavila u odvažnom izdanju koje je zasenilo sve ostale zvanice. Nosila je svetlucavu "Moschino" haljinu, koja je otkrivala grudi i stomak,  a kada je podigla ruku pokazala je neobrijan pazuh. Njen imidž izazvao je lavinu komenatara, ali ovo nije prvi put da je stavila do znanja da ne voli da se depilira. Već godinama unazad Lurdes propagira slobodu žene da sa svojim telom radi šta hoće, pa je, tako, i na Met Gali odbila da se depilira.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna