Marija Petronijević već godinama živi u rodnom selu Visibabe kod Požege, gde se vratila kada je odlučila da napusti Beograd i javnu scenu. Glumica tamo vodi poljoprivredno gazdinstvo koje broji 300 ovaca, a ima i mnogo vrsta voća, najviše jagoda.

Marija je svoju oazu izgradila sa suprugom sa Milinkom Isakovićem, s kojim je već nekoliko godina u braku. Sa IT stručnjakom živi vrlo mirnim životom, a u oktobru 2021. godine dobili su sina.

"Zasad živi na otvorenom, puzi po dvorištu do beskonačnosti. Postulat koji se trudim da mu usadim, jeste: sine, ceo svet je tvoj i možeš stići i do zvezda ako to budeš dovljno želeo", izjavila je nedavno Marija koja je sada pokazala da je njen naslednik prohodao.

Sin Marije Petronijević prohodao
Instagram/Marija Petronijević 

Glumica je objavila fotografiju na kojoj se njen sin igra sa jagnjetom, a svi su joj uputili brojne čestitke što joj dete odrasta u zdravoj sredini.

Marija je u poslednje vreme pokušavala da se vrati glumi, pa je išla na nekoliko kastinga.

"Desilo se da me produkcija pozove, a da me tamo sačekaju sa pitanjem zašto sam došla uopšte i zar nisam digla ruke od glume. Neprofesionalno, ponekad mi se čini i pomalo zavidno, ali odgovorim im ljubazno, da idem tamo gde me pozivaju, da mogu svašta i da čujem i da vidim, da se ne ljutim ako su i mišljenje promenili da im nisam potrebna. Ima i onih drugih koji su odgovorni, ali nisam verovatno dovljno dobra, kada me ne biraju", rekla je za "Blic" Marija, koja ne žali, jer ima druge stvari koje je ispunjavaju:

marija petronijevic milinko isakovic.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

"No, na svu sreću imam čemu da se posvetim, i sa kastinga kome da se vratim, porodici i drugim poslovima. Poljoprivreda, sušta suprotnost od glume - izuzetno je teško. Nekada se desi da od milion saveta ne znate koji je pravi, a pogrešan put, što znači izgubljena godina. Kako proceniti ko je stručan, a ko nije, jer diploma i zvanje nažalost nužno ne znače i znanje. Izloženost javnoj kritici, pa i pohvali u mom slučaju je velika. Pojedine aktivnosti koje sprovodim učinila sam javnim. Ideja mi je da pustim strim uživo 24 sata, i učinim dostupnim javnosti život jednog poljoprivrednika. Dobra okolnost sa biljkama i životinjama je što sa njima nema laži, i skrivenih namera", rekla je Marija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna