Sanja Kužet oprobala se u različitim televizijskim formatima tokom karijere duge 20 godina, a poslednjih godina publika je zna kao voditeljku muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", koje vodi zajedno sa kolegom Vojom Nedeljkovićem.

Sanja je pre dva dana gostovala u emisiji "Amidži šou", kod kolege Ognjena Amidžića, a tom prilikom otkrila je da je upravo on zaslužan za njene početke na televiziji.

"Malo se poklope kockice i onda se desi čudo, na televiziji je potrebno čudo, meni se desilo kada sam prvi put kročila kod tebe u studio", počela je Sanja svoju priču.

"U moj jutarnji program pre 20 godina", nadovezao se Ognjen.

Ognjen Amidžić smršao 14 kilograma
Youtube/Printscreen/AmiG Show 

Sanja je zatim ispričala da je tog, sada već davnog, jutra, trebalo da se u jutarnjem programu pojavi kao gost, ali je Amidžić zakasnio na posao, pa ga je sasvim slučajno odmenila na početku emisije. Njen talenat odmah je prepoznat i sve ostalo je istorija.

"Kada sam ja prvi put kao gost kročila u tvoj studio, bile su na Autokomandi izrovarene sve ulice, pa si ti malo zakasnio na posao. Tada su meni drage kolege samo okačile bubicu i rekle: 'Je l' možeš ti samo da zameniš Ognjena?', ja kažem: 'Ali, ja sam gost', kažu oni meni: 'Nema veze, ti samo nešto pričaj, samo dok on ne stigne, sad će on'. Tako mi se desilo čudo i ti si mi bio za života zahvalan, jer sam te spasila. Tako je počela moja karijera", objasnila je Sanja sada u pomenutoj emisiji.

Pored voditeljskog posla, Sanja je prošle godine počela da se bavi i privatnim biznisom - proizvodnjom i prodajom sokova za detoksikaciju organizma. Budući da se celog života bavi sportom, poželela je da svoje zdrave navike pretoči i u posao.

"Meni je naravno porodica na prvom mestu, ali kada tu obavim sve što treba, sokići su tada prioritet koji mi je u ovom trenutku zabavan i nešto potpuno drugačije i novo i ispunjava me, tako da sam otvorila neko novo poglavlje i to me jako čini srećnom i uzbuđenom", rekla je nedavno voditeljka, koja je ponosna mama dva dečaka.

Još fotografija Sanje Kužet pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / sanja_kuzet Voditeljka u top formi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna