Slavna kreatorka Viktorija Bekam često je isticala da je pored svih uspeha koje je postigla u životu, najviše ponosna na porodicu, supruga Dejvida i njihovo četvoro dece. Bekamovi su se, čini se, idealno slagali i nikada se o njihovoj porodici njije pisalo u negativnom kontekstu. Ipak, venčanje najstarijeg sina Bruklina značajno je promenilo situaciju.

Naime, on se u aprilu zavetovao na večnu ljubav  mladoj milijarderki Nikoli Pelc. Venčanje je bilo bajkovito, međutim mnogima je bilo neobično to što Nikolinu venčanicu nije dizanirala svekrva, već kreativni direktor modne kuće Valentino Pjer Paolo Pičoli lično. Da je to više od modnog ukusa svedoče strani tabloidi koji tvrde da se Viktorija i Nikola zapravo ne podnose.

"Viktorija nije zadovoljna emotivnim izborom svog sina. Nikola joj nije dopustila da se uključi u planiranje vjenčanja. Ne mogu da se podnesu, čak i ne razgovaraju",  rekao je za "Page Six" izvor blizak porodici i istakao da Viktorija i Dejvid skoro  ne razgovaraju sa sinom.

Ovaj tabloid navodi da je Nikola ljubomorna na pažnju koju Viktorija uvek dobije u medijima i da nije želela da je svekrva zaseni na sopstvenom venčanju.

Tako Viktorija nije ni održala govor na venčanju svog sina, već je za to bio zadužen Dejvid. Mnogi su se se iznenadili što proslavljeni fudbaler nije uspeo da obuzda suze. Dejvid je govorio i na zabavi uoči venčanja, a tada nije propustio da spomene Nikolu. 

 "Toliko te volimo, uzbuđeni smo što ćeš biti član naše porodice", poručio joj je. Dejvid i Viktorija, inače, imaju tri sina - Bruklina, Romea i Kruza, kao i ćerku Harper koju otac, takođe, obožava. Ona je bila deveruša na Bruklinovom venčanju, a kako je izgledala ova glamurozna svadba pogledajte u galeriji slika.

Profimedia Najlepše haljine na svadbi proleća 2022.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna