Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tražite idealan vrtić za dete? Imamo rešenje za Vas!

BW Thalia, 34. stambena zgrada Beograda na vodi, pored izuzetnih sadržaja u okolini, nudi idealan vrtić za dete.

 Vrtić je okružen zelenilom.jpg Izvor: Promo

Upisivanje mališana u vrtić predstavlja veliku prekretnicu u životu svake porodice. Nakon što donesu odluku da je pravo vreme za ovaj korak, roditelji se često suočavaju sa još mnogo novih dilema u odabiru predškolske ustanove koju će njihovi najdraži pohađati. Međutim, to ne mora uvek da bude „jednačina sa više nepoznatih“ i zato bi prilikom odabira vrtića trebalo da razmotrite nekoliko veoma važnih faktora.

Savremeni uslovi boravka i puno zelenila

Uslovi boravka u samom vrtiću su ono što većina majki i očeva najpre proverava i oni zaista jesu važni kako bi dete odrastalo na pravi način. Roditelje koji prednost daju državnom obrazovnom sistemu obradovaće vest da će u blizini rekonstruisanog Savskog trga biti otvoren najmoderniji državni vrtić sa sadržajima koje će deca obožavati.

 BW Thalia, nadomak skole i vrtica.jpg Izvor: Promo

U potpuno novom objektu površine od oko 800 kvadratnih metara, osim opremljenih soba za ugodan dnevni boravak, nalaziće se i najsavremenija multifunkcionalna sala za druženja i predstave, a sve prostorije dizajnirane su kao posebne „kućice“ koje su hodnikom povezane u kružnu, atraktivnu formu. Svaka „kućica“ imaće specifičan karakter i oblik koji će stvarati prijatan i miran ambijent prilagođen deci.

Mališani uzrasta od 3 do 6 godina posebno će se obradovati prostranom dvorištu od gotovo 1.400 kvadratnih metara, koje je zamišljeno kao veliko dečije igralište. Osim uobičajenih rekvizita i opreme, kao što su ljuljaške, tobogani, klackalice, kula za penjanje i pesak, ono će sadržati čak i posebno osmišljeno brdašce za igru, kao i zonu sa različitim taktilnim površinama koje pomažu u razvoju dece. Dvorište, prema kojem će biti orijentisane sve prostorije vrtića, biće u potpunosti oivičeno zelenilom i drvećem sa svih slobodnih strana, što će doprineti odličnoj, prirodnoj zaštiti i izolaciji od spoljašnje buke.

Blizina porodičnog doma

Zamislite sledeću situaciju: krenuli ste ujutru na posao, uzimate mališana za ruku, izlazite iz zgrade i za samo jedan minut ga već prepuštate vaspitačici na čuvanje. Nakon svega dodatnih 60 sekundi laganog hoda stižete do metro stanice na kojoj se ukrštaju dve linije podzemne železnice i već ste na pola puta do kancelarije. Ne morate da sedate u auto kako biste dete odvezli u vrtić, a ne morate ni da pređete pola grada kako biste ga pokupili po povratku s posla, već ga raširenih ruku, bezbrižno i oslobođeni stresa zbog saobraćajnih gužvi, dočekujete praktično nadomak stana.

Da, to će uskoro biti moguće i u Beogradu! BW Thalia, 34. stambena zgrada Beograda na vodi, pored izuzetnih sadržaja u okolini, nudi sadržaje osmišljene imajući na umu potrebe savremene porodice. Ljubazno osoblje na recepciji u prostranom lobiju tu je da umesto vas odradi one sitne stvari koje vam oduzimaju vreme – da pozove taksi, rezerviše avionsku kartu ili zakaže pregled kod doktora. Ako niste kod kuće kad se deca vraćaju iz škole, ne brinite – osoblje će sačekati vaše mališane i predati im ključ stana. Pored podzemne garaže za mamu i tatu, sad i bebe imaju svoj parking, jer se u prizemlju nalazi prostor za odlaganje dečijih kolica.

 Prostor za dečija kolica u zgradi BW Thalia.jpg Izvor: Promo

Na stanici za kućne ljubimce pored ulaza moći ćete da očistite šapice svojih krznenih članova porodice posle šetnje. Najsavremeniji sportski centar BW Apollo, sa bazenom, teretanom, spa centrom i programima za decu je na samo par koraka od zgrade, a za rekreaciju na otvorenom tu je Savski park, sa 700 metara dugačkom džoging stazom, multifunkcionalnim sportskim terenom i stolovima za stoni tenis.

Na korak do škole, muzeja i pozorišta

Kažu da proticanje vremena najbolje vidimo po deci – čini nam se da su juče tek krenuli u vrtić, a danas im već pakujemo knjige i pratimo ih u školu. Zato je važno da imamo dugoročan plan njihovog obrazovanja, koji ćemo uskladiti sa porodičnom dinamikom. BW Thalia nudi upravo ovakvu mogućnost – na samo dva minuta hoda nalaze se i moderan vrtić i najsavremenija dvojezična državna škola sa bazenom i sportskim terenima. Prva prijateljstva, sklopljena u obdaništu, tako će moći da se nastave i u školskim klupama, a neka od njih sigurno će potrajati ceo život.    

 U blizini vrtića nalaze se i škola, dečije pozorište i muzej.jpg Izvor: Promo

Lokacija u zaleđu Savskog trga, gde će se BW Thalia nalaziti, prepuna je kulturno-obrazovnih sadržaja namenjenih prevashodno najmlađima. Nakon temeljne rekonstrukcije, zgradi Stare pošte, remek-delu velikog srpskog arhitekte Momira Korunovića, biće vraćena originalna dekorativna predratna fasada. Upravo ta zgrada će postati novi dom pozorišta „Boško Buha“, interaktivnog dečijeg muzeja, kao i biblioteke. Nakon što sa svojim mališanom odgledate neku zanimljivu dečiju predstavu ili ga povedete u obilazak muzeja u kojem će kroz igru ovladavati osnovama različitih nauka, na poslednjem spratu će vas čekati restoran i kafić u kojima možete da predahnete uz osvežavajući napitak ili ručak.

Obezbedite porodični mir i spokojno detinjstvo svojim mališanima, kao i obilje kvalitetnog vremena za celu porodicu – registrujte se na belgradewaterfront.com, zakažite termin kod prodajnog savetnika i 3. februara posetite prodajni dan u BW Prodajnom centru na Sava Promenadi, kada vas očekuje najveći izbor stanova u BW Thalia.

Tekst: Promo

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije