Natašu Ninković publika u poslednje vreme, između ostalog, ima priliku da gleda u ulozi Ledi Magbet u predstavi "Magbet", ovaj komad prate priče o sujeverju.

Glumica kaže da nije sujeverna, ali priznaje da su joj se u poslednje vreme dešavale čudne stvari.

"Nisam sujeverna, ali sam tokom rada na ovom komadu imala strašnih povreda, problema sa kožom, želucem. Svakodnevno smo se posvećivali i svakodnevno proživljavali sve situacije", počela je ona priču na TV "K1" i nastavila:

"Od te energije dešavale su mi se razne stvari. Jednom sam nakon probe koja je trajala četiri ili pet sati, kako sam silazila sa petog sprata, našla jednu udaljenu stolicu, sela na nju da me niko ne vidi i samo su suze počele da mi se slivaju niz lice. Jagoš (Marković, reditelj, prim. aut.) me video i prišao mi, ja sam toliko jecala, on me smirivao, a ja sam mu rekla da ništa ljudsko nisam osetila dva i po sata. Nije prirodno, ali je takva vrsta energije prisutna i u stvarnom životu."

natasa ninkovic
Kurir / Damir Dervišagić 

Nataša je otkrila i da nikada nije priželjkivala ovu ulogu, ali i objasnila zašto je sada odlučila da je prihvati.

"Nisam razmišljala o njoj, jer sam još na Akademiji kada smo je radili smatrala da je to neka loša energija koja mi ne prija. Gledala sam 'Magbeta', švedsko izvođenje, Engleze sam gledala i Ostermara u Berlinu. Potpuno su bile tri različite predstave, ali mi se dopalo ono što je Jagoš rekao, da je taj mehanizam vlasti kroz istoriju ono što se ponavlja", objasnila je umetnica.

Još fotografija Nataše Ninković pogledajte u galeriji ispod.

LepaiSrecna, Instagram / natasaninkovic Nataša Ninković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna