Kada je Aleksandra Mladenović otvoreno priznala da joj se dopada glumac Vuk Kostić nije ni slutila da će jednog dana sarađivati.

"Vuk Kostić, on je meni baš dobar frajer, ja to uvek govorim. On je meni muževan muškarac", rekla je svojevremeno u emisiji kod Ognjena Amidžića, a na pitanje voditelja da li bi ga odbila kada bi joj prišao je odgovorila:

"Da smo slobodni mora neka energija da se desi. Ako je dobar frajer, ne mora da znači da ima dobru dušu. Ne poznajem ga, ali je simpatičan", rekla je pevačica koja se zbog ovih reči postidela kada je snimala pesmu za jedan film, u kom glumi Vuk Kostić. Zbog toga su oni snimili nekoliko "vrućih scena", a pevačica je priznala da joj je bilo neprijatno.

Aleksandra Mladenović o Vuku Kostiću
ATA / Antonio Ahel 

"Bilo mi je neprijatno, jer sam ja dve godine pre toga izjavila da mi je on mnogo dobar frajer. Bilo mi je neprijatno znajući da ću snimati te scene sa njim. Nisam imala iskustva da snimam takve spotove, uglavnom je to bilo ležernije", bila je iskrena Aleksandra.

Da Vuk Kostić nije uvek bio tako samoueveren na sceni, svojevremeno je ispričala njegova bivša devojka, glumica Bojana Stefanović.

bojana stefanovic.jpg
Instagram / bojanastefanovic4 

"Pre zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili, jednom je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tera", podsetila se glumica kako je to izgledalo.

Međutim, pošto su završili zajedno, Vuk se "malo" opustio i promenio pristup.

"U istoj toj predstavi je posle, kada smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me `vata` da nisam znala kako da reagujem", ispričala je Bojana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna