Manekenka Behati Prinslu i frontmen benda "Maroon 5"Adam Levin dobili su treće dete. Poznati par ima dve ćerke Đio Grejs (4) i Dasti Rouz (6), a nisu otkrili kog pola je beba.

Adam je, inače, od 2014. godine u braku sa Behati, a nedavno je njihov brak bio ozbiljno uzdrman. Naime, Samner Stroh, model i influenserka iz Los Anđelesa ispričala je da je sa pevačem bila u vezi godinu i po dana i to dok je bio u braku.

"Žao mi je što sam bila sa čovekom koji nema ni trunku poštovanja ni kajanja. Imala sam aferu sa muškarcem koji je oženjen poznatim modelom i anđelom 'Viktorijas sikret'. U to vreme bila sam mlada i naivna i iskreno oosećam se iskorišćeno", otkrila je Samner i objavila je poruku koju je dobila od Adama, a u kojoj ju je on pitao da li može da nazove dete po njoj.

"Ok, ozbiljno pitanje. Dobiću još jedno dete i ako bude dečak, stvarno želim da ga nazovem Samner. Slažeš li se s tim? Smrtno sam ozbiljan", glasila je jedna od njegovih poruka.

"Najvažniji deo koji sam definitivno prećutala je činjenica da sam imala utisak da je njihov brak gotov. Nije tajna da je oženjen. Jedina žrtva ovde su njegova žena i deca", poručila je Samner Stroh,a oglasio se i pevač.

"Nisam imao aferu, ali sam prešao granicu u jednom žalosnom periodu svog života. U određenim slučajevima to je postalo neprikladno. Ja sam to rešio i preduzeo korake da to ispravim sa svojom porodicom. Moja žena i moja porodica su sve do čega mi je stalo na ovom svetu. Biti ovako naivan i dovoljno glup da rizikujem jedinu stvar koja mi je zaista važna bila je najveća greška koju sam mogao da napravim. Preuzimam punu odgovornost. Proći ćemo kroz to i zajedno ćemo to prebroditi", poručio je on tada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna