Edita i Indi Aradinović našle su se u centru pažnje javnosti kada je osvanuo snimak na kom se pevačice tuku. Mnoge je šokiralo ono što su videle, a bilo je i komentara da su sestre to iscenirale zbog publiciteta. Zbog toga se Edita obratila javnosti i istakla da prolazi kroz jako težak period.

"Nešto da vas pitam. Ko još želi ovakvu vrstu publiciteta? Zar sam se godinama borila za ovo? Ovo su moji najbolji rezultate? Ne. Niko ne želi ovakvu vrstu pažnje, nisam se borila za ovo, i ovo definitivno nisu moji najbolji dani. Ne mogu da vratim vreme, jer da mogu sigurno bih izbegla ovaj vid rešavanja porodičnih problema i ulažnje u još dublji. Evo, dragi moji, ovo je savršen školski primer kako izgleda kada problem koji vas tišti godinama rešavate ignorisanjem, ćutnjom, potiskivanjem",započela je pevačica svoju ispovest, pa dodala:

"Žao mi je, najiskrenije. Ni jedna ni druga nismo želele da dođe do ovoga, a pogotovo ne do očiju javnosti. Sada imate i osnova i materijala da pljujete i vršite razne vrste analiza. Onaj ko me zna, zna da iza temperamentne Edita, stoji jedna Edita koja voli svim srcem, koja nesebično daje, oprašta i razume. Sama sam kriva za svoje postupke, ali da vam kažem nešto: bilo je i gore i teže, pa sam ustajala i pobeđivala samu sebe. Ne vidim razlog da i sada tako ne uradim. Bila sam svesna da će neko snimiti i izbaciti, živa nisam bila dok se to nije desilo. Sada nema nazad, već samo napred. Ovim pismom obraćam se i izvinjavam prvo sebi, pa onda i vama, što ste to morali da gledate i upijate", napisala je Edita i istakla da je sama sebi najveći neprijatelj.

Indi i Edita godinama privlače pažnju zbog svog odnosa
instagram/indira_indy_aradinovic/editaaradinovic 

"Ovim pismom obraćam se ljudima koji me vole i prate, a i onima u kojima takođe, kao i u meni, kulja, koji možda iz sopstvenih okova stavljaju iste drugima. Meni vaše uvrede na nacionalnoj osnovi, niti bilo kojoj drugoj, ne vređaju. Ja sam sebi bila najveći neprijatelj, i samu sebe najniže vređala, i nema gore od toga. I samo bih zamolila običan narod koji ne razume, a ima želju da prokomentariše situaciju, molim vas, preklinjem vas, ne budite gordi, jer iz iskustva vam kažem – desiće vam se ono čega ste se najviše plašili, ali zasigurno, i to je super. Posmatrajte na to kao na opomenu ili zarez života koji vam govori: ‘usporite, ne donosite prerano zaključke“. Vrati se kao bumerang – napisala je pevačica, pa dodala:

"Trenutno mi se život raspada, jako loše podnosim sve ovo i još mnogo toga. Žao mi je, žao mi je svega, žao mi je moje mame najviše. Ja sam ta kojoj je okidač pukao i koja nije imala dovoljno savesti i kontrole da se zaustavi",  priznala je Edita.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna