Nakon tri žene koje su optužile Adama Levina da je sa njima imao aferu tokom braka sa suprugom, manekenkom Behati Prinslu, oglasila se i četvrta. U pitanju je nekadašnja pevačeva instruktorka joge Alana Zabel, kod koje je on dolazio na časove u periodu od 2007. do 2010. godine. Tada nije bio u braku sa Behati, ali je takođe bio zauzet - imao je devojku po imenu Beki. 

Alana je, naime, iznela tvrdnje da joj je pevač slao poruke provokativnog sadržaja, a da ju je u jednoj od njih pozvao i da "provedu dan zajedno potpuno goli".

Adam Levin
Profimedia Adam Levin sa suprugom Behati

"Bila sam njegov učitelj joge nekoliko godina, od 2007. do 2010. Jednog dana mi je poslao poruku: 'Želim da provedem dan sa tobom go.' Bila sam u kadi, ali moj ljubomorni bivši dečko je to video i pobesneo", ispričala je za "Dejli mejl" Alana Zabel i dodala:

"Moj bivši je postao nasilan, slomio mi je zglob. Ogromna promena u životu, destruktivan trenutak, i kada sam to rekla Adamu on me je ignorisao, nikada se nije izvinio."

Jedna od preostale tri žene koje su optužile pevača da je imao aferu sa njima jeste i Samner Stroh, model i influenserka iz Los Anđelesa. Ona je objavila video u kom tvrdi da je sa pevačem bila u vezi koja je trajala gotovo godinu dana. Adam je, inače, od 2014. godine u braku sa Behati, imaju dve ćerke, a nedavno su objavili da čekaju i treće dete.

Samner je objavila i poruku koju je dobila od Adama, a u kojoj ju je on pitao da li može da nazove dete po njoj.

"Ok, ozbiljno pitanje. Dobiću još jedno dete i ako bude dečak, stvarno želim da ga nazovem Samner. Slažeš li se s tim? Smrtno sam ozbiljan", glasila je jedna od njegovih poruka.

"Najvažniji deo koji sam definitivno prećutala je činjenica da sam imala utisak da je njihov brak gotov. Nije tajna da je oženjen. Jedina žrtva ovde su njegova žena i deca", poručila je Samner Stroh, koja je dodala i da se oseća izmanipulisano i iskorišćeno.

Povodom afere se na Instagramu oglasio i Adam.

"Nisam imao aferu, ali sam prešao granicu u jednom žalosnom periodu svog života. U određenim slučajevima to je postalo neprikladno. Ja sam to rešio i preduzeo korake da to ispravim sa svojom porodicom. Moja žena i moja porodica su sve do čega mi je stalo na ovom svetu. Biti ovako naivan i dovoljno glup da rizikujem jedinu stvar koja mi je zaista važna bila je najveća greška koju sam mogao da napravim. Preuzimam punu odgovornost. Proći ćemo kroz to i zajedno ćemo to prebroditi", poručio je on.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna