Brak Ivana Milinkovića je često u žiži pažnje, a pored brojnih tekstova o tome kako pevač živi skladno sa ženom Milicom, ima i drugačijih napisa. Bilo je priča o preljubi, koje je nekadašnji solista grupe "Legende" uvek poricao.

Međutim, ima i škakljivih dogodovština o kojima i on sam ume da se raspriča. Tako je bilo i nedavno kad je priznao da mu se, kao svakom muškarcu, neka žena toliko dopadne da to ne može ni da sakrije.

"Naravno da sam bio u prilici da pogledam u neku ženu, evo jednog primera. Bili smo u žiriju jedan poznati pevač i ja, naišla je jedna dobra, koja je sad jako poznata, tad je bila na audiciji, i naša rekacija je bila ovakva", prikazuje Ivan koliko im se dopala takmičarka dok priča u emisiji "Magazin In". Ja kažem: Čoveče, face su nam na ekranu ovolike, naravno reagujemo na prvu loptu, kao muškarci."

ivan milinkovic 2-min.jpg
Youtube / Ivan Milinković 

Kad je stigao kući, žena ga je dočekala s direktnim komentarom: "Milinkoviću, oči ti ispale", ispričao je Ivan i nasmejao sve u studiju.

Podsetimo, pevač se razveo od prve supruge Vesne posle sedam godina braka. Milicu je upoznao na jednom nastupu, rodila se ljubav i, u svojoj 40. godini je sa njom dobio sina.

Ivan ne krije da je za žene bio fatalan. Kako je jednom prilikom ispričao, dopadalo im se čak i što ima lepe prste i nokte, ali on sebe nije smatrao nekim naročitim "frajerom".

Prošle godine, kada su brojni mediji pisali o njegovom navodnom neverstvu, Milinković je sve ove priče demantovao i kazao da su "obična glupost". 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna