Mnoge pevačice su se utrkivale koja će biti najzanimljivije obučena na festivalu MAC koji je okupio regionalne muzičke zvezde. Jedni daju prednost Jeleni Rozgi koja je došla u maloj crnoj haljini za pamćenje. Drugi tvrde da je nezaboravan stajling Emine Jahović.

Bivša žena Mustafe Sandala je došla u predimenzioniranom odelu sa animal printom. Reč je crno-belom desenu poput kože zebre, koji je stilizovan tako da se više ističe apstraktna forma. Ispod sakoa Emina je nosila bluzu koja podseća na korset, a deluje kao da je spojena sa pantalonama. Ipak, njeno lice je privuklo najveću pažnju.

Svi su primetili da joj je šminka potpuno drugačija, kao i daje frizura prati aktuelni trend. Fenirana je tako da naglasi volumen, što je pevačica već pokazala na više objava na svom Instagram nalogu.

emina jahovic mac 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Takođe, tuš je izvučen na neobičan način, pa kapci izgledaju "punije" nego inače. Međutim, ostala je nedoumica da li za svoj promenjeni izgled Emina treba da zahvali samo mejkapu ili je "nešto" radila. 

Ona je ranije tvrdila da je operisala samo nos i to zato što ga je slomila kad je imala 14 godina. Kaže da je morala da sačeka da postane punoletna i da je zato intervencija obavljena godinama kasnije. Govorila je i da su joj usne prirodno pune.

Sada svi pitaju da li su prirodne i ove naglašene jagodice i koža bez bora? Zavirite i vi u galeriju slika pa procenite... 

ATA / Antonio Ahel Na dodeli MAC nagrada.

Tekst: Lepa&Srećna