Vest da je Kristina Radenković polomila obe ruke šokirala je publiku, naročito one koji vole kviz emisije "Slagalica" i "Stigni me ako znaš".

Podsetimo, voditeljka je bila na zimovanju sa mužem i decom kada joj se dogodila ova teška nezgoda.

Žene koje je vole i prate ipak nisu prvo pomislile na to kako će ovi kvizovi bez nje, već ko će priskočiti u pomoć oko dece dok se Kris bude oporavljala od povrede. A odgovor koji se nameće je - mama Snježana.

Ona je velika uzdanica i Kristine i njene sestre Marine. Baka je posvećena unučićima, pa će Tara i Rogan sigurno imati svu njenu pažnju dok mama bude u gipsu. Kako je Kristina više puta naglašavala, mama je njen veliki uzor i oslonac u životu.

Na pitanje kako bi volela da izgleda u zrelom dobu, voditeljka je jednom odgovorila: "Kao moja mama. Ona je žena s najviše stila od svih koje poznajem. Uvek je šik, smela, moderna, negovana i uvek hoda pravih leđa i uzdignute glave kako god da se oseća", kazala je za Gloriju.

Snježana nije bila popustljiva u vaspitanju svoje dve ćerke. Ona im je zamenjivala i oca, jer se od muža razvela kad je prestao da je podržava u životnim odlukama.

snjezana radenkovic i kristina voditeljka slagalice.jpg
Youtube / Marija i Kristina TDJ 

Ona je rešila da započne privatni biznis kad je ostala bez posla, a suprug se, kao uspešni arhitekta, protivio ovakvoj odluci. Snježana je presekla i krenula svojim putem. Odgovorna za obe ćerke, vaspitavala ih je strogo, ali pravično. Pričala je da ih nikad nije tukla, ali da ih je veoma strogo kažnjavala.

"Jednom prilikom Kristina mi se nije javljala na mobilni i bila sam potpuno van sebe. Kad je konačno došla kući, uzela sam joj telefon, stavila ga na dasku za meso i razbila čekićem", ispričala je svojevremeno. "Novi je dobila tek posle nekoliko meseci. Od tada do dana današnjeg, Kristinin mobilni nikada više nije bio isključen", opisala je Kristinina mama svoje vaspitne metode.

Snježana je, kako kaže, jedina osoba na koju Kristina može da se osloni. "Prigovaraju mi da se još držim za majčinu suknju, pa naravno da se držim", kaže voditeljka. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna