Glumačko-bračni par Tijana i Slaviša Čurović sedam godina posle razvoda obnovili su ljubav prošlog septembra. Glumac nije skrivao koliko mu kraj braka teško pao, a najviše zbog ćerke.

"Nemojte ljudi da se razvodite molim vas, to je strašno, dete mi je imalo sedam godina... Dete mi je osetljivo, plače za sitnicu. Taj razvod, te suze ćerkine nikada neću zaboraviti... Razvod je katastrofa ako imate decu. Ja sam isto osetljiv, rastrgli bi me da znaju da sam nežan", ispričao je on svojevremeno u emisiji "Praktična žena", kada je otkrio zbog čega mu majka nije davala da se bavi boksom.

"Ja sam Srbin iz Crne Gore. Majka mi nije dala da se bavim boksom, bio sam nemiran momak,a sad sam miran čovek. Boks komentarišem već 22 godine, time se bavim dugo. Borio sam se za boks, napravili smo "Arena fight" kanal, tu sam glavni urednik. Imam ćerku, 14 godina, da imam sina pustio bih ga da se bavi boksom, manje povreda ima nego što mislimo, manj smrtnih ishoda i teških ishoda", rekao je on, pa se osvrnuo na glumu:

"Dugo sam čekao za svoju šansu u karijeri, a znao sam iz boksa da se nekada mora čekati, a sad kad dočekas jurišaj, oscilacije u poslu i ga ima previše ili premalo", rekao je Slaviša priznao i da je u našem glavnom gradu živeo kao beskućnik.

"Pre 6 godina kada mi je majka umrla na rukama, bila je jako bolesna i bio sam beskućnik ovde u Beogradu i da nisam imao divne prijatelje Sergeja Ćetkovića, Borisa Bulića, Danila Bećkovica i još neke divne ljude, da nisam njih imao ne bih opstao. Tad sam se i razveo", rekao je i dodao:

"Verovatno bi se prosečan Amerikanac u toj situaciji sa 36 godina bacio sa terase i završio posao", ispričo je Siniša koji je u to vreme bio razdvojen od Tijane.

slavisa i tijana curovic boceli koncert.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Rekla mi je u testamentu majka: 'Znaš šta sine, ti si najbolji čovek, ali usta služe da zadrže jezik, tako da ne pričam previše'... Bili smo jako bliski, znas da se svekrve i snahe ne podnose, ali moja bivša žena je molila moju majku da živi sa nama - eto to nikad nisam čuo", rekao je on.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna