Snežana Dakić iza sebe ima jedan brak, sa biznismenom Vladimirom Mikićem, sa kojim je dobila ćerku Lauru. U ljubavi su proveli devet godina, a prošlo je isto toliko otkako su razvedeni, ali voditeljka nakon kraha braka nije upoznala muškarca koji bi ponovo na duže staze osvojio njeno srce.

"Spremna sam za onog pravog, ali ga još nisam našla. Nemam vremena za nezrele klince i smatram da je samo tri odsto muškaraca jače od mene. Takvi ljudi su retki i retko sam se zaljubljivala, ali sam sigurna da postoje", rekla je Snežana za "Alo", te dodala da joj većina muškaraca prilazi u svojstvu fanova, ali da je to ne brine.

"To me ne plaši, jer imam ispunjen život. Ipak, volim što sam i sa više od 50 godina još uvek poželjna muškarcima. Žene u srednjim godinama znaju šta hoće, i ne pritiskamo muškarce da nam prave decu, što je inače ono od čega oni beže", iskrena je voditeljka, koja pored sebe želi partnera koji će moći da joj parira u svemu.

"Iz tog razloga vredno radim na svom izgledu i treba mi muškarac koji vežba, zdravo živi, dobro se oblači i ima manire", navela je ona.

Snežana ističe da je s godinama naučila da ceni sitnice i da uživa u svakodnevnim, malim životnim radostima.

"Nekad možeš da stekneš krupne stvari i ostvariš velika dela u životu, ali da i dalje izmiče osećaj sreće. To je zato što nemamo svest o malim stvarima i prisutnost u momentu. Imala sam krupne stvari i imam ih i dalje. Posao mi je dao puno, u porodičnom životu mi je išlo lepo, ali bilo je faza da nisam bila srećna. Bila sam prezauzeta, kao da nisam bila prisutna i samo sam prolazila kroz svoj život. Jurila sam iz uloge u ulogu, supruge, majke, stuba porodice, a istovremeno sam radila i javni posao koji je odgovoran, i treba da budem pametna, vedra i prijemčiva, a vodila sam i društveni život", zaključila je ona za pomenuti medij.

Još fotografija Snežane Dakić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / snezanadakic Snežana Dakić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna