Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić ponosni su roditelji četvoro dece - dva sina i dve ćerke, a uz dobru organizaciju uspevaju da usklade sve poslovne i privatne obaveze. Ipak, glumica priznaje da se nekad dešavaju nepredviđene situacije, ali da je tada najvažnije odmah potražiti rešenje.

"I kod mene se dešava da ide, ide, pa stane. Nije uvek sve sjajno i perfektno, dešava mi se da mislim da nema izlaza, kako ću sve stići, kako ću se organizovati. Ali ako sedite skrštenih ruku, ništa neće moći da se sredi. Nema čekanja, mora istog trenutka da se krene", rekla je Mirka gostujući na TV "Prva", te priznala da joj se dešava da pomeša imena ćerkama.

mirka vasiljevic.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

 "Malo mi i godine rođenja budu problem. Trudim se da ih pustim da budu svoji, ali da se zna ko je dete, a ko je roditelj. Najstariji sin ima 11 godina i veoma je samostalan, što se ogleda u organizaciji dana. Ima već drugare, kaže ima svoje kontakte. Pravi već neke gluposti, koje su poznate", rekla je glumica, pa otkrila i da Vujadin najviše voli da se šali na njen račun, pogotovo kada je "uhvati" da krišom jede slatkiše.

Budući da su zbog Vujadinove karijere veći deo zajedničkog života proveli u inostranstvu, Mirka je više puta isticala da je tamo samo domaćica, a sada je priznala i da ima utisak da ne izlazi iz kuhinje, te da ponekad sebi mora da da oduška.

Mirka Vasiljević o vaspitanju naslednika
Youtube/Printscreen/Pink.rs 

"Trudim se da jedem ono što mi prija da bih se dobro osećala, ali nekad i volim da 'zaprljam' svoj organizam i onim što ne valja, kada već kao robot živim od svoje 19. godine, funkcioniši da njegova karijera ne trpi, da sam posvećena deci, i nekada mi stvarno treba da počastim svoj organizam. I pošto ne izlazim iz kuhinje, ja sve to radim stojeći i naravno da je šala uvek na moj račun, pa to da se ja krijem, da uzmem kutlaču. Pa ako treba od njih da se krijem... Desilo se možda par puta da su me uhvatili da to radim, pa malo i dodaju sve. Ali neka, meni je sve to simpatično", zaključila je glumica.

Još fotografija Mirke Vasiljević i Vujadina Savića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/savicvujadin, ATA / Antonio Ahel Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna