Dragica Radosavljević Cakana i njen suprug Nebojša Negić danas imaju skladan i stabilan brak, ali pevačica otvoreno priznaje da je na početku njihovog zajedničkog života bilo ljubomornih ispada sa njene strane.

"Jesam, proveravala sam ga, ali to je bilo pre 25 godina, tu proveru bolje nikome da ne pričam (smeh)", počela je ona priču za "Republiku", a onda odlučila da ipak otkrije na koji način je uhodila svog muža - prerušena ga je pratila do kafane u kojoj je bio sa jednom ženskom osobom, a onda sela za susedni sto.

"Blam me je kada se setim kako sam bila luda. Prosto sam osetila u stomaku da moj muž nešto radi. To je bio alarm. Maskirala sam se sa drugaricom. Stavila sam kratku crvenu periku i crveni karmin da me ne prepozna. Sela sam negde u ćošak u mraku. Posmatrala sam šta se dešava, koja je to žena s njim u društvu, šta rade, koliko su prisni, kako pričaju. Sve pod lupom. Nikada nisam reagovala pre vremena. Bila sam loše obučena, kao da sam došla iz studentskog grada. Sva odrpana i neprimetna, s nekim naočarima za vid. Kada mi je prekipelo, ustala sam i sve skinula sa sebe i pokazala se. Nisam nikada dopuštala da dođe do veće scene. Prekidala sam ih pre nego što bi došlo do velike drame. On kaže: 'Šta ćeš ovde, Cale', a ja mu odgovorim: 'Polazi kući'. Svi smo se na kraju smejali. U životu to više ne bih uradila. Ipak je to bilo pre dve i po decenije", opisala je pevačica do detalja situaciju iz prošlosti.

Nebojši je jedno vreme, kako priznaje, proveravala i mobilni telefon.

"Bilo je i momenata kada sam mu proveravala mobilni telefon. Legne da spava, a ja glumim detektiva. Uzmem, pa sve prevrnem. Posle ga pitam ko su osobe iz imenika. Sada toga više nema jer smo zreli ljudi. Nema više ljubomore, verujem mužu, kao i on meni", objasnila je Cakana, koja je, kao i njen suprug, iza sebe već imala jedan brak.

Pevačica je, inače, jednom prilikom ispričala kojom rečenicom ju je suprug osvojio i "kupio" za sva vremena, na samom početku njihove veze.

Dragica Radosavljević Cakana o svojoj majci
Youtube / Printscreen / TVDR 

"Nešu sam upoznala u periodu kad sam dosta bila sama. Puno sam putovala u tom periodu i nisam imala vremena, jako puno sam radila... Počelo je da se skuplja neko naše društvo i on je bio tu, a u međuvremenu se i on razveo, ali nismo se odmah prepoznali. To je bilo druženje. Pred moj odlazak u u Čikago nešto smo se opet našli, moje društvo, ali tu je bio i Nebojša, i u jednom trenutku me je pitao koliko ostajem tamo, ja sam rekla mesec dana. Pred polazak sam pravila žurku i rekla sam mu da dođe ako hoće, a ja se sećam šta je meni on tad rekao: 'Nisi ni otišla, a ja jedva čekam da se ti vratiš'. Mene je to držalo u Čikagu, ali bukvalno ta rečenica", ispričala je ranije Cakana u emisiji "Iz profila".

Još pevačicinih fotografija poledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Dragica Radosaljević Cakana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna