Dragica Radosavljević Cakana kao i većina pripadnica lepšeg pola, voli da potroši novac na garderobu, tašne i obuću. U  njenom braku ona je ta koja troši više novca na krpice, ali suprug Nebojša Negić prednjači kada je kozmetika u pitanju.

"Moj muž voli da se doteruje, on je uvek sređen, u odelu, i on je jedan zgodan muškarac. Na garderobu više novca trošim definitivno ja, ali mislim da on troši više novca na kozmetiku od mene, verovali li ne. Ja odem kod kozmetičarke i možda i potrošim više, ali on stvarno vodi računa o tome. Na kraju krajeva izuzetno cenim i poštujem ljude koji vode računa o sebi i svom izgledu. Muškarci i treba da budu negovani. Zašto bi sada muškarac trebalo da bude zarastao kao vampir?! On je uvek sređen i tamo gde se on pojavi posle toga mesec dana miriše soba", rekla je Cakana  i istakla da u njenom braku nema ljubomore. 

"Naravno da sam nekada bivala ljubomorna, pa kakav bi to bio odnos da nema toga?! Mi sada nemamo taj problem, ipak smo u nekim godinama. Ponekad me neke situacije izvedu iz takta, ali da ja danas pomislim da li je možda on negde, to ne. Više ne razmišljam na takav način. Kako se dolazi do tog nivoa odnosa ne znam, ali smatram da najpre treba čovek sa samim sobom da raščisti neke stvari. Ja prosto idem tom logikom da mu verujem i ne opterećujem se sa tim pitanjima", ispričala je Cakana za "Grand magazin" i dodala da više nema nikakvih dilema u odanost svog supruga.

"Dešavalo se ranije da se pojavi kod mene sumnja ukoliko mi se na primer ne javi na telefon, ali danas više nemam taj trip", rekla je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna